Bogdan Bogdanovics sem akar lemaradni Jokics és Doncic mögött

A Kings szerb hátvédje lassan kipiheni a világbajnokság fáradalmait, a Suns ellen bezúzott egy karriercsúcsot - Nemanja Bjelicával elvitték a hátukon a belendülő csapatot. LeBron James tripla-duplája mellett Anthony Davis és Rajon Rondo is remekelt, a Schröder-Gallinari páros azért majdnem megviccelte a Lakerst. Szürreális szezon: Alec Burks és Glenn Robinson III szállította a Warriors győzelmét, Nicolo Melli tolta meg a Pelicanst. Carmelo Anthony debütált, de máris a háta mögé kell néznie Nassir Little miatt.

A világbajnokság miatt a szezon első heteiben érezhetően fásult Bogdan Bogdanovics egyre jobban a De'Aaron Foxot nélkülöző Kings élére áll, a csapat lassan visszaküzdi magát 50 százalékra - ma 31 ponttal, 7 gólpasszal, 7/9 triplával remekelt. Richaun Holmes jól pótolja Marvin Bagley-t, Nemanja Bjelica pedig összeragasztja a csapatot:

LeBron James bravúrjáról már írtunk, mellette mindenképp érdemes kiemelni Anthony Davist, illetve a formába lendült Rajon Rondót is, akinek lézerpontosságú passzaira nagy szüksége van a Los Angelesnak:

A Thunder európai párosa is igyekszik felhívni magára a figyelmet, Dennis Schröder ritkán dob jól, de akkor félelmetes, Danilo Gallinari pedig gyorsan feledtette a LAC elleni borzasztó dobóformát:

Alec Burks és Glenn Robinson III, a Warriors támadójátékának két alappillére:

Nicolo Melli sem úgy játszik, mint egy újonc, ma kritikus percekben állt a New Orleans élére:

Carmelo Anthony elsőre főként rossz dobásokkal és gyengécske védekezéssel operált a Portland kezdőötösében, ahonnan miatta az újonc Nassir Little került ki - a kiscsatár egy 5/6-os mezőnymutatóval (közte 2/2 triplával), 11 lepattanóval és 2 blokkal jelezte, hogy neki is szoríthatnának ott helyet...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus