Csiszolódik a Celtics nagy hármasa és a Trail Blazers nagy négyese

A Boston a Walker-Tatum-Brown trióra, a Portland a Lillard-McCollum-Anthony-Whiteside kvartettre építhet - Carmelo ráadásul még talpra is ugrasztotta a csarnokot. Porzingis most már egyre stabilabb, Miamiban Kendrick Nunn lassan kihagyhatatlan, Bam Adebayo pedig több szintet lépett tavaly óta, Davis Bertans tovább srófolja a nyári árát, a két Nikola pedig jól elvolt egymással a Denver-Orlandón. Brandon Ingram 34 pontja ezúttal győzelmet ért, Dennis Schröder tetőzte be a Thunder fordítását, Terry Rozier majdnem megcsinálta a Hornets comebackjét, Torontóban pedig Kyle Lowry lépett fel a legjobbkor. 

Kemba Walker lassan becsekkol az All-Starra, de nem lehetetlen, hogy Jaylen Brown és/vagy Jayson Tatum is odaér a gálára - a Dallasban Porzingist érdemes kiemelni:

Portlandben Damian Lillard és CJ McCollum párban lőtte szét a Warriorst, Anthony egy alley-ooppal jelentkezett, Hassan Whiteside pedig nem játszott látványosan, de letépett 23 pattanót...

Jimmy Butler a végjátékban sokat tett hozzá a Philly győzelméhez, de ezt elsősorban Kendrick Nunn és Bam Adebayo rakta össze - eközben Davis Bertans ezúttal hét hármassal emelte tovább a nyári új fizetését, Nikola Jokics és Nikola Vucsevics pedig "hagyta egymást élni": 

Brandon Ingram a Pelicans élére állt, Dennis Schröder zárta le a mínusz 24-ről fordító hadműveletet, Terry Roziernak csak majdnem jött össze a fordítás, Kyle Lowry pedig a legjobbkor rántott elő egy tripla-duplát. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus