Donovan Mitchell és a Jazz szintlépésre készül, vagy már meg is tette

Mitchell idén eddig All-Starként játszik,, ám még messze van a maximumuktól - és így is nyugati másodikok. A nyugati első Lakersnél Kyle Kuzma visszatérésével már a bőség zavarával küzdenek, a Suns most rosszkor volt rossz helyen. Bogdan Bogdanovics felvette a kesztyűt és pótolta De’Aaron Foxot. Keleti helyzetjelentés: az Indiana sérültekkel, félig új csapattal is nagyszerű, Trae Youngból kijött az állat a Nuggets ellen, Jimmy Butler tolja előre a Heatet, Coby White kilőhette a Knicks-kispadot Dave Fizdale alól, Embiidék pedig szenvednek, de még veretlenek otthon. 

Donovan Mitchell csendes harmincassal büntetett, miközben a túloldalon Kyrie Irving mindent elerőlködött - szép a Nets hátvédjének highlightja, de az érdemi dolgok ezután történtek, ahol zsinórban nyolc dobást hagyott ki, közte a potenciális meccsnyerőt:

LeBron James és Anthony Davis hozza magát, Kyle Kuzma most már játékban is visszatért, ő és Dwight Howard is clutch volt a Suns ellen - Dario Saric és Aron Baynes hiába villogott...

Valahogy így kell előlépni, ahogy Bogdan Bogdanovics tette - a Kings borzasztó szezonrajtjában és az azt követő feltámadásban is vastagon benne van a szerb hátvéd:

Trae Youngról (itt) már külön megemlékeztünk ma, az Atlantánál érdemes kiemelni, hogy Jabari Parker most is jól mozgott. A keleti csapatoknál maradva Joel Embiid nagy nehezen győzelemre vezette a Sixerst, Bam Adebayo és Kendrick Nunn továbbra is remek formában segít Jimmy Butlernek, a Pacers pedig remek mezőnymunkával robog - tőlük ezúttal a legfiatalabb Holiday-fivér, Aaron Holiday meccsét érdemes megnézni. A Knicks borzalmas, de legalább RJ Barrett révén pislákol némi reménysugár...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus