Dragic és Chris Paul előlépett, a Bucks-ban van már Török Szörny is

A korábbi szlovén All-Star győztes dobással jelentkezett a Pacers ellen, CP3 többször is látványosan tolta meg az OKC-t a végjátékban, Giannis Antetokounmpót török csapattársa pótolta kiválóan. Trae Young a sérülések terén sem akar lemaradni Doncic mögött, a bostoni Brown-Tatum tengely hibátlanul pörög, D’Angelo Russell kézbe vette a dolgokat a Warriorsnál, Joel Embiidéknek viszont most már nagyon kellene egy stabil kispad. Napi csereérték-növelő rovat: Kevin Love és Allen Crabbe. 

Jimmy Butler és Bam Adebayo volt a vezér, mindenki hozzátett egy kicsit a Miami győzelméhez, a győztes dobás viszont Goran Dragic-nak jutott:

Gilgeous-Alexander és Dennis Schröder megalapozta, Chris Paul megszerezte a Thunder győzelmét:

Giannis ma nem játszhatott, de ott volt a majdnem 20-20-as (!) meccset hozó Ersan Ilyasova, no meg Khris Middleton is - a jó csapatnak szerencséje is van, éppen ezen a meccsen dőlt ki a túloldalon Trae Young és így kapott nagy szerepet a cserélni kívánt Allen Crabbe...

Jaylen Brown és Jayson Tatum beizzította a bostoni All-Star szavazókat, Kevin Love pedig megmutatta (a Bostonnak is?), hogy jól járna vele az, aki átigazolja:

D’Angelo Russell lassan visszatér All-Star formájához, zsinórban négynél a Golden State, amivel egyébként a legjobb formában lévő nyugati csapatnak számítanak. Joel Embiid és Tobias Harris jól teljesített, de elég egy rossz Al Horford-nap, és már az Orlando is nagy falat - most milyen jól jönne egy közepes Markelle Fultz...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus