Ez a Harden-Westbrook páros már az, amit vártak Houstonban

72 pontot termelt a Rockets MVP-duója, feladták a leckét a Jazznek. Giannis Antetokounmpo a pályán üzent Embiidnek, az ifjú utódok tisztelegtek Dwyane Wade-nek Miamiban, Young és Collins valahogy kiszenvedte a győzelmet és tartalékos Dallas ellen, a nemrég igazolt Luwawu-Cabarrot éppen megmenti a karrierjét Brooklynban, Kent Bazemore pedig a Kings szezonjának megmentője lehet. 

Kellett néhány hónap, pár változtatás a keretben, hogy a vízió valósággá váljon, de egyelőre úgy tűnik, hogy megérte: a Houston két MVP-je egyszerre tud jól játszani és győzelemre vinni a csapatát komolyabb ellenfelekkel szemben is. Donovan Mitchell a túloldalon nagyon egyedül maradt, talán majd legközelebb:

Joel Embiid a minap azt találta nyilatkozni, hogy ő a világ legjobb játékosa - Giannis Antetokounmpónak több se kellett, jelezte, hogy nem ért egyet:

Dwyane Wade nyomdokaiban halad Kendrick Nunn és Duncan Robinson is, a két ifjú titán volt a Cavs elleni gála fő letéteményese. Trae Young és John Collins vezetésével nyert az Atlanta a Dallas ellen, egy ellentmondásos végjátékban. A francia 3-D játékos, Timothe Luwawu-Cabarrot lehetőséget kapott Brooklynban, eddig él vele, Kent Bazemore pedig úgy tűnik, felrázta végre a Sacramentót. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus