Furcsán emlékezetes sztorik uralták ma az NBA-t

Kemba Walker szerencsés sérülése mellett az eleve idegbajos Clippers-Rockets meccsen Westbrook és Beverley a pálya két végéről osztotta egymást, Rajon Rondo ágyékon térdelte Dennis Schrödert és nem mondott szépeket az őt kiállító játékvezetőnek, Peyton Manning pedig belendítette legendás jobb kart a Denver csarnokában. A játéknál maradva Luka Doncic megint elképesztőt nyújtott, Bradley Beal vezetésével továbbra is csapatra emlékeztet a Wizards, a trash talkot “lerakó” Embiid villogott a Spurs ellen, Blake Griffin érdemben is megkezdte a szezont, Nikola Jokics és Ben Simmons pedig “csendes” tripla-duplával jelentkezett.

Kemba Walker ütközéséről már írtunk ma, a meccset végül a Nikola Jokics vezette Denver nyerte meg - Jokics karrierje 31., idei harmadik tripla-dupláját jegyezte - a showt meg ellopta a Denver Broncos-zal (is) Super Bowlt nyerő Peyton Manning...

Óriási csatát hozott a Clippers-Rockets, érdemes megnézni az utolsó percek összefoglalóját, benne James Harden őrült faultos triplájával, Lou Williams két triplájával, illetve Kawhi Leonard meccsnyerő tempójával. A pálya szélén is igazi rangadó-hangulat volt, az egymást eddig is utáló Westbrook és Beverley a két alapvonalról mutogatott egymásnak, sőt Westbrook testvérét ki kell vezetni a csarnokból, mert beszólt Montrezl Harrellnek és a pályára is be akart menni. 

Dennis Schröder és Rajon Rondo kétszer is összeakadt a meccsen, másodjára egy “érdekes” pozíciófogást visszanéztek a játékvezetők, majd kiállították Rondót, aki közölte a sporttárssal, hogy egy “f.... p....”. Az egészben az az érdekes, Rondo legendásan nem szereti Chris Pault (az érzés kölcsönös), mégsem vele keveredett ma konfrontációba. 

Vissza a játékhoz: Luka Doncic ezúttal a Clevelandet végezte ki, Bradley Beal vezetésével ugyanannyi veresége van a Wizardsnak, mint a keleti 7-8. helyezett Nets-Magic duónak, Blake Griffin végre fel tudta pörgetni a Pistonst, Joel Embiid és Ben Simmons pedig tovább keserítette a San Antonio életét, míg Joe Harris a Brooklynt, Kendrick Nunn a Heatet tolta be a célba:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus