Giannis Antetokounmpo elintézte a Bostont, előkerült a denveri cseresor

A Bucks alapjátéka a Boston ellen is igen jól működött, Kemba Walker 40 pontja sem volt elég ellenük, míg a Denver három kezdőjátékosa nélkül döcögött, de nyert San Franciscóban. Régi idők tűzijátékát adta elő Brandon Ingram és Donovan Mitchell, idén először működött jól a Booker-Ayton-Rubio trió, Kawhi Leonard pedig könnyedén jutott 30 fölé a fáradt Orlando ellen. 

Giannis Antetokounmpo és Donte DiVincenzo remeklésével nyert a Bucks, akiknek a meccse éppen úgy alakult, mint bármelyik másik: kiharcoltak egy komoly előnyt, aztán a cserékre bízták a lezárást – annyi volt a különbség, hogy a Kemba Walker és Marcus Smart vezette Celtics annál jobb csapat, hogy ezt tétlenül nézze:

Millsap, Murray és Harris távollétében előlépett a hét hármast verő Willy Barton, a szerződéshosszabbítási mizéria miatt idén jegelt, 27 pontot szóró Malik Beasley (akiről "véletlenül" elfelejtett a meccs után highlightot kirakni a gárda hivatalos Youtube-csatornája), no meg Michael Porter Jr., aki dupla-duplázott.

Brandon Ingram és Donovan Mitchell dobópárbaját előbbi nyerte, míg Kawhi Leonard hiába várt ellenfélre, a Magic nem bírta az iramot a b2b második felén. A Sunsban egyszerre játszott jól Devin Booker, Ricky Rubio és Deandre Ayton – az ilyen-olyan okok (eltiltás, sérülés) miatt csúszó összeszokás megkezdődött, elindul felfelé a Phoenix?

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus