Ja Morant és Dillon Brooks párosát lassan komolyan kell venni

A Memphis Grizzlies hátvédduójának első közös villanását a Timberwolves bánta. Az orlandói Jonathan Isaac egy labdaszerzés híján 5-by-5-ot csinált a Dallas ellen, Aaron Gordonnal elég ütős párost alkottak. Tomas Satoransky karriercsúcsot hintett Trae Young arcából, Vince Carter igyekezett kozmetikázni a Hawks kiütésének mértékét. Tony Snell és Brandon Clarke is hibátlanul célzott mezőnyből, Giannis, Harden, Doncic, Drummond és Siakam pedig megint megtöltötte a fantasy-statlapokat. 

Dillon Brooks tavaly élt a lehetőséggel Memphisben, és idén is nagyon jól fest az újonc Ja Morant párjaként:

Jonathan Isaac a semmiből hozott egy majdnem történelmi meccset, Aaron Gordon is kivirult mellette - bár a Magic kikapott, lassan megtalálják a játékukat?

Tomas Satoransky nem ijedt meg Trae Youngtól sőt - Vince Carter kicsit neki is köszönheti, hogy sok lehetőséget kapott és alkothatott:

Detroitban Tony Snell, Memphisben Brandon Clarke vált vezérré egy estére:

Giannis Antetokounmpo történelmi nyolc meccsét zárta stílusosan, James Harden kitombolta magát a tartalékos Warriors ellen, Luka Doncic szép számokat hozott, bár a Magic elleni meccs majdnem elment egy eladott labdáján, Andre Drummond egy gyenge meccs után újra pusztított,  Pascal Siakam pedig mindenhol ott volt a Sacto ellen:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus