James Harden és Trae Young történelmi 40-es tripla-duplája egymás ellen

Harden és Young is nagyon hasonló számokat hozott, de Clint Capela játéka döntötte el a meccset. A Joker nevetett a végén Doncicék ellen, DeMar DeRozan helyét nagyon megtalálta Gregg Popovich, Brandon Ingram a Bulls ellen is nagyszerűen játszott, Nikola Vucsevics visszahozta a földre a Washingtont, Jimmy Butler működtette a Heat rendszerét, Giannis csendes 30 ponttal jelentkezett, a Torontót pedig ezúttal Terence Davis mentette meg.

 Soha korábban nem csinált egymás ellen két játékos 40+ pontos tripla-duplát, mostantól James Hardené és Trae Youngé a dicsőség – a meccset viszont Clint Capela hozta a Houstonnak:

Nikola Jokicsot az elején lefogta a Dallas, de a végére nagyon felpörgött, Luka Doncic viszont éppen ellentétes utat járt be. DeMar DeRozan mostanában All-Star szinten kosarazik, Brandon Ingram pedig ismét jelezte, hogy igényt tartana a Legtöbbet Fejlődött Játékos díjára:

A Wizardsot lassan illik komolyan venni, Nikola Vucsevics és az Orlando meg is tette. Jimmy Butler nem csak TJ Warren kiiktatásával segített, 7 gólpasszal működtette a rendszert. Giannis Antetokounmpónak ezúttal nem ment távolról, inkább elővette a tavalyi MVP-receptet. Emmanuel Mudiay bizonyított a Knicks ellen. A Torontóban rengetegen hiányoznak, ilyenkor szokott előlépni valaki – ezúttal Terence Davis volt soron. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus