Jayson Tatum egyre jobban emlékeztet Kevin Durantre (is)

A Boston fiatal All-Starja zseniálisan szedte szét a Clippers védekezését, Marcus Smart felnőtt mellé, a legvégén pedig Gordon Hayward villantotta meg klasszisát – Lou Williams és Montrezl Harrell hiába igyekezett megállítani őket. Zion Williamson back-to-back szórt 30 felett, a Redick-Ball páros szétlőtte a perimétert, de a Thunderben ott volt Danilo Gallinari, aki idén sokadjára is clutch volt. 

Jayson Tatumnak Kobe Bryant volt a mentora, vett is át néhány elemet a játékából, de most már egyre hatékonyabban jelennek meg nála a „Durant-elemek” is - borzasztó izgalmas, playoffban nyerőnek tűnő skill-set kezd összeállni nála. Marcus Smart és Gordon Hayward is fellépett mellé, így vérbeli rangadót húzott be a Celtics, a túloldalon Kawhi Leonard mellett a Williams-Harrell páros próbálta tartani a lépést:

Zion Williamson megint 30 pont felett zárt, Redick és Ball összesen kilenc triplát szórt be, de most nagyon hiányzott Brandon Ingram, aki le tudta volna lassítani Danilo Gallinarit – a Thunderben egyébként Dennis Schröder is 20 pont fölé jutott a padról beszállva. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus