Joel Embiid egyelőre elhallgattatta a kritikus drukkereket

A Phillyt saját szurkolói fütyülték ki, Embiid remek játékkal felelt. Giannis Antetokounmpo megköszönheti Christian Woodnak, hogy talált motivációt a Pistons elleni meccsben. Megszületett Trae Young első ötvenese, ráadásul a Hawks sok lábon állva verte a gödörben lévő Miamit. Megkezdődött az erőltetett menet a Grizzliesnek, Sactóban ki is kaptak - egyre jobban muzsikál a Rockets alacsony szerkezete, bár a Warriors ideális ellenfél is volt a gyakorláshoz. 

A második negyedben 18 ponttal égett otthon a Philly, a drukkerek pedig kifejezték nemtetszésüket - Joel Embiid idén már “névreszólóan” is kapott füttyöt, szóval gyorsan lerázta magáról a kritikát, és Tobias Harris segítségével győzelemre vezette a csapatot. 

Giannis Antetokounmpóéknak a Pistons-féle, kötelező meccsekre a legnehezebb felpörögni, ebben segített most Christian Wood, aki cukkolta kicsit a Görög Szörnyet - nem kellett volna...

Trae Young parádéja mellett annak is örülhettek Atlantában, hogy az újonc Cam Reddish kulcsvédekezéssel jelentkezett - hiába a túloldalon Bam Adebayo remek meccse, valami nincs rendben fejben a Heattel. 

De’Anthony Melton volt a Grizzlies legponterősebb játékosa, ez pedig nem a siker receptje - a Kingsben Harrison Barnes és De’Aaron Fox parádéjával nem tudtak mit kezdeni. James Harden és Russell Westbrook egyre jobban megtalálja, hogy legyen együtt hatékony:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus