Kembát okkal szeretik Bostonban, Jamest nem érdeklik mérföldkövek

Kemba Walker bődületes meccsel tért vissza éppen a Brooklyn ellen, kevés népszerűbb ember van most nála Bostonban. LeBron James segített Davisnek, hogy szép emlékekkel távozzon New Orleansból, mellesleg elérte a 33 ezer pontos határt is. Joel Embiid nagyon összekapta magát a múltkori tojásrakás után, Carmelo Anthony remekül mutatkozott be a portlandi közönségnek, Bojan Bogdanovic 30 ponttal köszönt be a Pacersnek, Antetokounmpo 30-10-es meccsére pedig már fel sem kapjuk a fejünket - a Magic-center Mo Bamba 5/5 triplájára már inkább. 

Kemba Walker átigazolása eddig telitalálat Bostonban, éppen az Irving nélkül érkező Nets ellen sikerült visszatérnie fejsérüléséből, és be is hintett 39 pontot:

Anthony Davis is kapott hideget-meleget New Orleansban, de remekül játszott, mellette pedig LeBron James is villogott, kiváló volt a negyedik negyedben, nem mellesleg a liga történetében negyedik játékosként lépett a 33 ezres klubba - Kareem Abdul-Jabbar, Karl Malone és Kobe Bryant mellé. 

Joel Embiid legutóbb pályafutása során először nullázott egy meccsen, ezt egy 33 pontos performansszal feledtette:

Carmelo Anthony tökéletesen mutatkozott be Portlandben, a játéknap legcsendesebb hazatérését pedig Bojan Bogdanovic produkálta, aki Indianában vert egy kerek 30-ast:

Giannis Antetokounmpo újabb 30-10-es meccsét is elkönyvelhettük - eközben az Orlando centere, Mo Bamba hirtelen megteremtette a csapatának azt a spacinget, amit egész eddig kerestek:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus