Khris Middleton 51 pontot szórt, Joel Embiid 24-es mezben játszott

Middleton nyomatékosította, hogy a gálán a helye. Joel Embiid engedélyt kért, hogy a Sixers visszavonultatott, 24-es mezében játsszon a GSW ellen – Kobe Bryantre emlékeztek szülővárosában. Devin Booker berúgta a Suns motorját, Gordon Haywardék Brad Stevenst, Pascal Siakamék Nick Nurse-t igyekeznek „helyzetbe hozni”, a Holiday-Ingram tandem húzta a Pelicanst, Valanciunasék pedig csúnyán behorpasztották Nikola Jokicsékat a palánk alatt. 

Giannis Antetokounmpo nem lépett pályára, így a listavezetőt Khris Middleton repítette – nagyon nem kell keresni, kit kellene még meghívni az All-Starra a Bucksból, Bradley Beal 47 pontja megint semmire nem volt elég. 

Joel Embiid engedélyt kért, hogy felhúzhassa a 24-es mezt a 21-es helyett, remek játékkal és 24 ponttal emlékezett meg példaképéről, Philadelphia pedig Bryant középiskolás mezének segítségével adózott a Lakers legendájának emléke előtt. 

Devin Booker komolyan gondolja, hogy ott akar lenni az All-Staron és a playoffban is, Gordon Hayward nagyszerű játékkal segített utolérni a Miamit, egymeccses hátrányban vannak a Torontóhoz képest, ahol Pascal Siakam kiválóan játszott, Kyle Lowry pedig fontos franchise-rekordot hagyott le:

Jrue Holiday és Brandon Ingram elhomályosította Zion Williamsont, Jonas Valanciunas, Dillon Brooks és Ja Morant pedig zárójelbe tette Nikola Jokics játékát. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus