Kyrie Irving belőtte a hazai hálót, szokatlan európaiak 30 felett

A Nets hátvédje 20 perc alatt vert be 10/11 dobást, ami a sereghajtó ellen is kiváló. Jonas Valanciunas és Bojan Bogdanovic is 31 ponttal vezette sikerre csapatát, Nikola Jokicsnak elég volt egy 20-as is, Julius Randle nagy lelkierőről tett tanúbizonyságot, DeMar DeRozan nem kímélte a Torontót, Kelly Oubre Jr. pedig győzelmi sorozathoz segítette a Sunst. 

Kyrie Irving november óta bajlódik vállsérüléssel, már a műtét híre is felröppent – a dobásain nem igazán látszott, hogy bármi baja lenne annak a testrésznek. A Memphist Jonas Valanciunas, a Jazzt Bojan Bogdanovic repítette, Nikola Jokics pedig jól fogta össze a Denvert, hiába Kawhi Leonard 30 egysége. 

A családi gyásza ellenére pályára lépő és nagyon hasznos Julius Randle mellett az újonc RJ Barrett is nagyon sokat tett a Heat elleni sikerért, az ellenfélnél Jimmy Butler ma nagyon nem érezte a végjátékot. 

DeMar DeRozan parádésan játszott egykori csapata otthonában, Kelly Oubre Jr. sokoldalú játéka vastagon benne volt a Suns újabb sikerében, D’Angelo Russell 34 egysége viszont csak esztétikai, sok hasznot nem hajtott. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus