LeBron James alkonyát körülbelül a liga 99%-a elfogadná fénykornak

James decemberben tölti a 35-öt, lassan pályafutása utolsó szakasza következik, erre zsinórban harmadszor tripla-duplázik - a Lakers második sora továbbra is extra, sorra húzzák elő a pakliból a magas lapokat. Charlotte-ban ideje megjegyezni a 35 pontot beverő Devonte' Graham nevét, de Miles Bridges sem úgy mozog, mint egy másodéves - Trae Young már inkább úgy, mint egy szupersztár. Bostonban Gordon Hayward talán végleg elfeledi borzalmas lábtörését, beállította a karriercsúcsát, az újonc hátvéd, Carsen Edwards pedig élesben is villant. Brogdon és Warren Indianában, Zach LaVine a Bullsban volt vezér, sajnos a csapatuktól nem jött az a támogatás, hogy ebből győzelem is legyen.

LeBron a ligatörténet legidősebb játékosa, akinek összejött a tripla tripla-dupla:

A Bulls elleni feltámadásból Kyle Kuzma, Quinn Cook, Alex Caruso és Dwight Howard is alaposan kivette a részét:

Devonte' Graham 35 pontja egészen elképesztő a kispadról, Terry Rozierral simán elgardírozzák a Hornets támadójátékát - Miles Bridges sokat is profitál belőlük. 

Trae Young visszatért, LaMarcus Aldridge-ból konkrétan bohócot csinált, a másik két csikó, Hunter és Reddish pedig segített megverni a liga egyik legtapasztaltabb csapatát:

Gordon Hayward és Kemba Walker lehet az a páros, ami a Hayward-Irving duóból sose lett?

Carsen Edwards az előszezonban villogott, most elkezdte élesben is:

Malcolm Brogdon és TJ Warren nem régóta játszik együtt, de ez nem látszik:

Zach LaVine-on nem múlik az áhított All-Star meghívás:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus