Luka Doncic már tudja, milyen lesz a tél, amit a Clippers hoz a ligába

Kawhi Leonard és Paul George árnyéka szépen lassan kúszik az NBA feje fölé, Luka Doncic már tudja, mire számíthat. A Denver Nuggets védekezése és mélysége ezúttal a Wizardsot és Bealt hozta kellemetlen helyzetbe.

A Clippers könyörtelen játékát látva az Idétlen időkig klasszikus Bill Murray-monológja jutott eszünkbe a télről: "hideg lesz, k.. nagy, baromi szürke lesz". Valami hasonlót élhetett át Luka Doncic a Kawhi Leonard és Paul George vezette LAC ellen - akármit csinált, nem tudott igazán elszabadulni, és úgy tűnt, soha nem lesz vége a rémálomnak. A két klasszis mellett azért Lou Williamst is érdemes kiemelni - bár sokszor esett szó róla, hogy a nagy triók helyett a nagy duók korszaka köszönthet be a ligában, Williams folyamatos remeklése talán árnyalja ezt a véleményt...

Ha a Denver tartja ezt a csapatvédekezést, Gary Harris teljes joggal számíthat All-Defensive tagságra. A Nuggetsban az a dicséretes, hogy Nikola Jokics szemrebbenés nélkül vállal 10 mezőnykísérlet alatt és szed le 20 pattanót, ha kell - ha valakinek megy, azt "etetik" folyamatosan labdával, mint ma például Jerami Grantet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus