Nick Nurse-nek még akad néhány nyula a Toronto Raptors-cilinderben

Pascal Siakam időnként lehengerlő játéka mellett több ifjú Toronto-tehetség is előlépett a Lakers ellen. CJ McCollumnál talán átszakadt a gát, így összeállhat egy rettegett portlandi backcourt-rotáció Lillarddel és Anfernee Simonsszal. 138 pontra volt képes a Ricky Rubio-Devin Booker páros húzta Suns. Jabari Parker mostanában úgy játszik, mint egy draftmásodik. Nikola Jokics és Giannis Antetokounmpo a nehéz pillanatokban segített, Collin Sexton letett egy 30+ pontos meccset a playoff-helyen álló Cavsben, Devonte' Graham megint dupla-duplát hozott a Hornets-kispadról, LeBron James pedig pályafutása talán "legüresebb" tripla-dupláját érte el.

Pascal Siakam különösen a végjátékban villogott, még Jamest is nagyon csúnyán betakarta, míg Fred VanVleet megoldotta Kyle Lowry hiányát - a kispadról pedig olyanok léptek fel, mint Chris Boucher és Terence Davis. Nick Nurse egyébként egy edzői challenge-et is megnyert...

A szezon előtt a Damian Lillard-CJ McCollum páros szupercseréjének szánták Anfernee Simonst, de meglepetésre ez a terv eddig McCollum gyengébb játékán csúszott el - a Hawks elleni meccs talán meghozza az áttörést. 

Ricky Rubio új kultúrát honosít meg, Devin Booker pedig vevő rá a többévnyi szenvedés után:

Jabari Parker több súlyos sérülés után végre élvezi a játékot:

Jokics nagy dobásáról és Antetokounmpo parádés második félidejéről megemlékeztünk korábban, Collin Sexton 31 ponttal tolta meg a Cavst New Yorkban, Devonte' Graham továbbra is elképesztően jó a padról, LeBron James pedig hiába hozott tripla-duplát, összességében csak a válogatás végére férhetett be, nagyon nem róla szólt a Toronto elleni mérkőzés. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus