Nikola Jokics és Luka Doncic jól felkészült az egymás elleni meccsre

A Denver centere 47 pontos karriercsúccsal, Luka Doncic 30+ pontos tripla-duplával melegített kettejük randevújára. Joel Embiid “félkézzel” is hasznos volt az OKC ellen, TJ Warren szeret otthon játszani, Ish Smith és a Wizards a Bostont is legyőzte, Markelle Fultz megint bizonyított, DeRozan és Mills szétkapta Giannisékat, Ingram és Bogdanovic pedig 35 pontot szórt egymás ellen. 

Nikola Jokics feledteti a gyengébb szezonkezdetet, ezúttal 47 ponttal szomorította az Atlantát. Luka Doncic rekordokat döntöget, és volt egy 21 pontos negyede is - a két délszláv sztár legközelebb egymás ellen játszik, csemege lesz…

Joel Embiid látványos, de nem túl súlyos ujjsérülést szenvedett, vissza tudott állni és alkotni a Thunder ellen. TJ Warren imád Charlotte-ban játszani a család előtt, Ish Smith 27 pontot termelt a Boston ellen, Markelle Fultz 25 pontos karriercsúcsot jegyzett, a DeRozan-Mills duót nem tudta megállítani a Milwaukee, míg az érdekes véget ért Pelicans-Jazzen Brandon Ingram és Bojan Bogdanovic is 35 pontig jutott. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus