Történelemi 4x25 a Bostontól, Jokicséknak is bemutatót tartott CP3

Négy Celtics-játékos ért el legalább 25 pontot a Minny ellen, Chris Paul vezérletével a Nuggetset is megtréfálta a Thunder. Luka Doncic és Pascal Siakam is megállíthatatlan, hosszú idő után beszélhetünk pozitívan a Clevelandről. Davis megúszott egy lábsérülést, aztán szétszedte a Grizzliest, LeBron James is 30 fölé jutott, Zion Williamson nem akar 20 pont alatt dobni, Dejounte Murray pedig kezdi átvenni a Spurs irányítását. 

Utoljára 1960-ban történt hasonló eset a Bostonnál, akkor négy későbbi Hall of Famer dobott egyszerre legalább 25 pontot, ezt ismételte meg Gordon Hayward, Daniel Theis, Jayson Tatum és Jaylen Brown - Marcus Smarttal kiegészítve a kezdőötös 117 (!) pontot termelt

Chris Paul megint oktatófilmet vetített, hogyan kell győzelemre vezetni egy csapatot, Nikola Jokics ugyan mindent bevetett, de nem nagyon akadtak társai:

A Dallast Luka Doncic, a Torontót Pascal Siakam repíti, a Cavaliers pedig szépen összeállt az edzőváltás után, Collin Sextont ki is emelhetjük:

Anthony Davis csúnyának tűnő lábsérülést szedett össze, de szerencséje volt, visszatérhetett, Lebron James vert egy “csendes” 32 pontot, a Grizzliesnek így nem osztottak ma lapot. Zion Williamson továbbra is puszító üzemmódban tolja, a Spurs pedig lassan elindul felfelé Dejounte Murrayvel a kormánynál:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus