Tyler Herro és Vince Carter jelentette a két végletet, AD a ligaelitet

A Heat újonca konkrétan meccset nyert, Vince Carter pedig sokat segített ugyanebben a témakörben, de a mai pálmát azért Anthony Davis ötvenese vitte, és LeBron Jamesnek sem kell sok idő, hogy szórjon 32 pontot. Luka Doncic egy sorozatban megelőzte Michael Jordant, de még csak a legjobb délszláv játékosnak sem ő bizonyult a Dallas-Sacramentón, Nemanja Bjelicáé ez a különdíj. Spencer Dinwiddie-nek a Denver sem volt akadály, Trae Young remeklése végre győzelmet ért az Atlantának, Leonard és George könnyed átmozgatáson vett részt Washingtonban, a Sixers újonc védőspecialistája, Matisse Thybulle pedig támadásban teljesen elszabadult a Raptors ellen.

Tyler Herro a rendes játékidő és a ráadás végén sem kérdezett sokat, veteránokat megszégyenítő módon hajigálta be a triplákat, büntetőket - mellette egyébként Bam Adebayo tett nagyon sokat a Heat sikeréért:

Azért egy veteránt érdemes kiemelni, az utolsó szezonját futó Vince Carter 42 évesen is tud még hasznos lenni és aládolgozni az ifjú Trae Youngnak:

Anthony Davisnek elég hamar összejött egy 50 pontos meccs is a Lakersben, ráadásul Karl-Anthony Towns révén egy hasonmása állt a túloldalon - LeBron James 32 pontot és egy óriási zsákolást jegyzett alig 28 perc alatt:

Luka Doncic zsinórban 19. alkalommal is elérte 20-5-5-öt, amivel megelőzte Michael Jordant, ilyen szériára senki nem volt képes az 1976-os NBA-ABA egyesülés óta - ugyanakkor inkább Tim Hardaway Jr. kilenc hármasán múlt, hogy meccsben maradt a Dallas, miközben a túloldalon Nemanja Bjelica 30 pontos karriercsúcsa jelentette az igazi differenciát:

Spencer Dinwiddie 10+ millió dolláros bére minden centjét megszolgálja idén, ma éppen a Nuggets tapasztalhatta meg a Widdie-mágiát. Eközben Paul George és Kawhi Leonard csiszolódott egyet a Wizards ellen, a Philly pedig legyűrte a Torontót, a meccs hősének az újonc Matisse Thybulle bizonyult:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus