Victor Oladipo máris segített a Pacersnek, száguldanak Ja Moranték

A Pacers All-Starja még kicsit rozsdás, de a clutchot már megoldja - nem kérdés, kinek ajánlotta nagy dobását. A Grizzlies ezúttal a Knickst verte el, egyre stabilabban őrzik a playoff-helyet. DeMar DeRozan vezérletével a Spurs is megtréfálta a Jazzt, Kyrie Irving és Chris Paul jó játékkal emlékezett meg barátjáról, Lillard pedig ezúttal tripla-duplával keserítette meg Russell Westbrook életét. 

Victor Oladipo több, mint egy év után játszhatott nagyon súlyos térdsérülését követően, rögtön egy fontos kosarat szerzett, az interjúban pedig végig a Mamba Mentalityről beszélt – a többit aztán intézte Malcolm Brogdon a ráadásban. Dillon Brooks és Ja Morant már ötven százalékos mérlegig vezette a Grizzliest, a Knicksnél csak a keménykedésre futotta. 

DeMar DeRozan húzta a San Antoniót, a túloldalon viszont Donovan Mitchell ma kicsit egyedül maradt. Kyrie Irving jó játékkal tért vissza a pályára és könnyek között beszélt a Lakers legendájáról (a klub pedig üresen hagyta azt a két széket és két virágcsokrot helyezett el rajtuk, ahol Bryant és lánya egy hónapja még megnézte a Nets-Hawks meccset), a Bryanttel különleges kapcsolatot ápoló Chris Paul pedig szintén erőt vett magán és pályára lépett:

Damian Lillardnek és Russell Westbrooknak már hosszú közös történelme van, nem túlzás azt állítani, hogy Dame a tripla-dupla király legnagyobb mumusa – ma is az ő csapata kerekedett felül, Lillard pedig ki más, mint Westy ellen szállította karrierje első TD-ját. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus