Zion Williamson hetek alatt elkezdte terrorizálni a ligát

A Portland is megérezte az 1/1-es fizikai erejét, a Pelicans öles léptekkel próbál odaérni a playoff-helyekre. Változtatott a Philly, egyből meg is csípték az enervált Clipperst, Zach LaVine extráját kezelni tudta a Bradley Beal húzta Wizards, James Harden és Russell Westbrook a valóságban is videójáték-számokat hozott, míg a Spurs ezúttal nem hagyta, hogy Chris Paulék fordítsanak nagy hátrányból. 

Januárban öt meccsen léphetett pályára Zion Williamson, ott 19.2 pontot és 7.8 lepattanót átlagolt, februárban viszont mind az öt meccsen elérte a 20 pontos határt, eddig 23.3 pontot, 7.5 lepattanót hoz, mellé 3 gólpasszt és 1.3 szerzett labdát tesz – a Portland ellen 31 pontos új karriercsúcs, 9 lepattanó és 5 gólpassz jött össze, 10/17-es mezőnymutatóval és 11/14 büntetővel. 

Joel Embiid nemrég elégedetlenségét fejezte ki, jött is némi változtatás a rotációban, ennek is köszönhetően verték a Clipperst – Embiid mellett Tobias Harris és Ben Simmons is sokat tett azért, hogy lenyomják Kawhi Leonardéket és talán meginduljanak felfelé. 

Bradley Beal és a Wizards talán elkezdte összekapni magát hátul is, Zach LaVine megőrülését például simán tudták kezelni, még egy playoff sem lehetetlen küldetés számukra. James Harden és Russell Westbrook először remekelt egyszerre az új rendszerben és nyert is a Houston, Chris Paul mágiája viszont ezúttal nem hatott, LaMarcus Aldridge és Dejounte Murray vezetésével meglepetés-győzelmet húzott be a San Antonio. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus