Honti Kata nyerőember volt az Euroligában!

Második meccsét is megnyerte Honti Kata csapata a Falmia Schio az Euroligában. A magyar kosaras nyerő ember volt a Kayseri kivívott 73-62-es siker alkalmával.

 

 

 

Az első félidőben hullámzó volt a játék, mindkét csapatnak akadtak gyenge időszakai és nagy futásai. Szünetben 1 ponttal vezettek Katáék, akik a harmadik negyedben "robbantottak", s a záró negyed előtt 8 ponttal vezettek Katáék, s ezen előny megszerzésében jelentős szerepe volt honfitársnőnknek.

A záró szakasz elején leültették, s az amúgy briliáns tehetségű olasz Giorgia Sottana mozgatta a Schio-t. A szakasz közepén 61-58-ra feljött a Kayseri - ekkor tért vissza Kata. Az ő két büntetője s lepattanója is kellett ahhoz az ekkor "kivágott" 8-2-es olasz rohamhoz, amely végképp megtörte a török csapat ellenállását.

Kata végül 28 perc jó játékkal s dobóteljesítménnyel, 11 ponttal (2/4 dupla, 1/1 tripla, 4/4 büntető), 3 lepattanóval, valamint 2-2 gólpasszal s szerzett labdával, eladott labda nélkül - e mutatós számsor alapján mondhatjuk - bizonyult a Schio egyik nyerőemberének.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus