A svédek Rióba mennének

Kisebb sérülése miatt nem játszott a PINKK svéd válogatott hátvédje, Ashley Key Sopronban, az Uniqa Eurolasing Sopron - PINKK Pécsi 424 Európa-kupa mérkőzésen

Jövő nyáron azonban reményei szerint több mérkőzésen is pályára léphet majd az MKB Arénában, ahol a mi válogatottunk, s a vele egy csoportba kerülő svéd nemzeti együttes is a csoportmeccseit játssza majd.

A PINKK svéd játékosától azt tudakoltuk, mit gondol ő, s mit gondolnak Svédországban az Európa-bajnoki csoportbeosztásról.

A tavalyi Eb egyik meglepetéscsapatának, a svéd válogatottnak a kulcsjátékosa, Key a következőket mondta: - Az erőviszonyok nagyon kiegyensúlyozottak, szerintem nem csak a mi csoportunkban, hanem szinte mindegyikben. A legutóbbi Európa-bajnokságon bizonyítottuk, hogy ott a helyünk Európa közvetlen élvonalában, s arra a szereplésre bátran építhetünk, önbizalmat kell hogy adjon nekünk a jövő évi Eb előtt. Reménykedve várom a soproni fellépést, szeretnénk továbbjutni, sőt, úgy szerepelni, hogy kijussunk a riói olimpiára.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus