Férfi egyetemi bajnokság: Visszavágott a BME a Közgáznak, a SzoESE nyerte a nyugati csoportot

Véget ért az alapszakasz a férfiaknál.

A záró fordulót rendezték a héten nyugati csoportban a férfiaknál a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. A SzoESE és a TF közötti versenyfutást végül a szombathelyiek nyerték, az utolsó fordulóban pedig megszerezte első győzelmét a Veszprém, amely a SMAFC csapatát múlta fölül. A PTE-PEAC egy tét nélküli, de kosarakban gazdag találkozón a címvédő MOGAAC gárdáját fektette két vállra. A keleti csoportban ugyan a Közgáz kezdte jobban a fővárosi rangadót, de jobb második félidei játékával a BME visszavágott az őszi minimális vereségéért. A többi találkozón a papírforma érvényesült. - olvasható a hunbasket.hu-n.


 
Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfiak
 
Keleti csoport, 17. forduló
 
Nyíregyházi Egyetemi Sportegyesület - DMSE 88-65 (21-19, 23-17, 25-18, 19-11)

Nyíregyháza, Nyíregyházi Egyetem Sportcsarnok, 40 néző. V.: Nyíri, Horányi.
 
Nyíregyházi Egyetemi Sportegyesület: SZILASI 11/3, VIDA 20/12, TISZA 12/6, Verba 6, SKORCOV 12. Csere: Bolden 7, Mokánszki 5/3, Lakatos 3, DEMETER 12/6, Rudik. Edző: Bus Iván.
 
DMSE: HERCZKU 12/3, Soliman 14/6, Hegyi 5, OSEMUDIAMEN 14/3, CSIRPÁK 8. Csere: NÁDASI 12/6, Bakos, Halász, Szilágyi. Edző: Kovács István.
 
Nagy iramú, kemény játékkal kezdődött a mérkőzés, az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok. A kevés személyi hibával küzdő csapatok játékából a palánk alatt határozottabb nyíregyháziak kerültek előnybe a félidő végére. Szünet után sem csökkent az iram, a keménység, mindkét oldalon voltak ügyes, látványos akciók, szép megoldások. A pontosabban játszó hazai csapat a második negyedtől már kézben tartva az irányítást, fokozatosan elhúzva végül biztosan, 23 ponttal győzött.
 
Bus Iván: - Jó hangulatú mérkőzésen vagyunk túl. Köszönjük a sportszerű játékot a Debrecennek! Sok sikert kívánunk nekik a szezon hátralévő részében.
 
Kovács István: - Gratulálok az ellenfélnek és a saját csapatomnak is% Ezen a mérkőzésen 100%-ot teljesítettünk. Köszönöm a korrekt hozzáállást a nyíregyháziaknak és a kiváló játékvezetői munkát is!
 
Statisztika: http://netcasting4.webpont.com/?hun_univk_837
 
 
Eszterházy SC - Szegedi RSC 51-78 (8-20, 19-20, 14-22, 10-16)
Eger, Eszterházy Sportcsarnok, 20 néző. V.: Zahorán, Mezei.
 
Eszterházy SC: KEREKES 15/9, POMÁZI 17/9, Kelemen 6, Kátai 2, Benyovszki. Csere: Hőgerl Buda 6/6, Bocsi 2, Hőgerl Bence 3. Edző: Máté Balázs.
 
Szegedi RSC: Balog 6/6, Bella 27/15, Kamenik 40/21, Tráser 3, Szabó 2. Csere: Sajgó. Edző: Mike János.
 
A hosszú utazás ellenére jól kezdett a vendég együttes, az egrieknek nem igazán ültek a kinti dobások, ennek köszönhetően a szegediek Kamenik Bálint és Bella Ádám vezérletével 12 pontos előnyre tettek szert az első negyedben. A folytatásban elsősorban Pomázi Patrik és Kerekes Hunor jóvoltából kiegyenlítetté tudta tenni a játékot az egri legénység, de mivel a Szeged két "nehéztüzérét" védekezésben nem tudták tartani a hazaiak, a vendég együttes sok külső dobásával bebiztosította a győzelmet.
 
Máté Balázs: - Zóna ellen lassú és ötlettelen játékot játszottunk. Rossz helyeken voltunk rossz időben. A dobóformánk is messze volt a jótól.
 
Mike János: - Gratulálok a srácoknak, és köszönöm azoknak, akik az idegenbeli meccsekre is eljönnek!
 
Statisztika: http://netcasting4.webpont.com/?hun_univk_836
 
 
BME-MAFC - Közgáz SC és DSK 88-75 (12-21, 31-22, 20-12, 25-20)
Budapest, Tüskecsarnok, 50 néző. V.: Gruber, Tóth.
 
BME-MAFC: KOFLANOVCS 13/12, LÁNG-MITICZKY 11/9, ROZS 15/3, Pásztor 1, BARANYI 7. Csere: HORVÁTH CS. 20/3, BÓR 17/15, Vantal 4, Kósa, Horváth M., Svéda, Vargovics. Edző: Weisz-Tiba Klára.
 
Közgáz SC és DSK: Németh 7, Laczó 5/3, PFANDLER 12, Úr 4, KOMMA 10. Csere: Szántó 6, TICHOV 23/12, Bartha 6, Csepregi 2, Korompai, Papp, Fóti. Edző: Vladár Csaba.
 
Rögtön az első percben egy Koflanovics Kristóf (13/12 pont, 9 gólpassz, 3 lepattanó) triplával jelezte a BME visszavágási szándékát a decemberben elszenvedett 1 pontos vereségért, ezzel azonban nagyjából "ki is fújt" a hazaiak kezdeti lendülete. A Közgáz, élén Pfandler Bencével (12 pont, 6 lepattanó, 4 kiharcolt fault, 3 szerzett labda) komoly nyomást gyakorolt a BME gyűrűjére, el is húztak gyorsan 9 ponttal a vendégek. Láng-Miticzky Dániel (11/9 pont, 4 lepattanó, 3 gólpassz) próbált néha "közbeszólni" egy-egy triplával, de a hazai védelem gyakorlatilag átjáróház volt. Az első negyed utáni szünet kicsit hangosra sikeredett edzői részről a BME kispadján, de úgy tűnt, hatott a játékosokra az újfajta hangnem. A "műszaki alakulat" nagyjából három perc alatt rendezte sorait - sokat lendített a hazai csapaton Bór Milán (17/15 pont, 3 gólpassz, 4 lepattanó) és Horváth Csanád (20/3 pont, 3 lepattanó, 2 szerzett labda) hatékony és eredményes beszállása a padról.
 
Hozzájuk Rozs Máté (15/3 pont, 7 lepattanó, 7 kiharcolt fault) is csatlakozott a pontgyártásban, azonban a másik oldalon is érkezett egy extra teljesítményt nyújtó Tichov Dominik (23/12 pont, 4 lepattanó, 3 kiharcolt fault), akit feljavuló védekezése ellenére sem tudott tartani a BME-MAFC. A palánkok alatt óriási küzdelmet vívott Baranyi-Komma, Pásztor-Bartha és Rozs-Úr is mindenféle szereposztásban. Ezt a statisztika nem adja vissza, de néha kézilabdázókat megszégyenítő keménységű harc folyt egy-egy labdáért vagy lepattanóért, döntetlen állással vonultak szünetre a felek. Bár ahogy a mérkőzést, a harmadik negyedet is a Közgáz kezdte jobban, egy gyors időkérés után a hazaiak a Koflanovics - Horváth Cs. - Rozs trió vezetésével "begyújtották a rakétákat", és a negyed közepén egy szédületes, 16-0-s rohammal 10 pontos előnyre tettek szert. A Közgáz fáradni látszott, a BME pedig próbálta végképp megtörni ellenfelét.
 
Az utolsó felvonásban jöttek a hazai triplák Bórtól és Láng-Miticzkytől, "megtámasztva" Baranyi Péter (7 pont, 12 lepattanó, 5 kiharcolt fault, 2 blokk) hősies ténykedésével a palánk alatt. A másik oldalon is volt egy hősiesen harcoló center az újfent dupla-duplát elérő Komma László (10 pont, 11 lepattanó, 2 blokk) személyében, és dicséretes a vendég akciókat jól szervező Szántó Dániel 7 gólpassza is. Tichov és Komma az utolsó pillanatig próbálták versenyben tartani csapatukat, Horváth Cs. viszont tarthatatlan volt a végjátékban, így a Közgáz nem tudta szorossá tenni a két fővárosi gárda remek egyetemi rangadóját.
 
Weisz-Tiba Klára: - Ahogy közeledik a bajnokság vége, úgy leszünk egyre jobbak. Beérik a munka. A srácok erővel és önbizalommal teltek. Fontos meccs volt ez, elsősorban saját magunk miatt. Köszönjük a Közgáznak, hogy megtisztelt minket, és egy ilyen erős kerettel érkezett% Nagyon jó kis játékosok pattogtatnak itt Budapesten.
 
Vladár Csaba: - Először is gratulálok a BME-nek! Ma nagyon jó százalékkal dobtak, és jobban is akartak nálunk.
 
Statisztika: http://netcasting4.webpont.com/?hun_univk_839
 
 
Miskolci Egyetem - NKE SE 99-71 (19-19, 24-17, 27-18, 29-17)
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 50 néző. V.: dr. Nagy, Lónáth.
 
Miskolci Egyetem: Sándor 7, NYÍRI 6/6, Taskó 2, BÍRÓ 25, ASSZÚ 13. Csere: RAGÁLYI 20/6, ORLICZKI 18/9, SZICSÁK 8. Edző: Béres Dávid.
 
NKE SE: PILINSZKI 21/9, KOMLÓS 20, TÓTH M. 20/3, DARVAS 10/3, Veres. Edző: Mészáros István.
 
A két gárda között nagy volt a különbség a tabellán a hazai gárda javára. A vendég fővárosiak mindössze 5 játékossal, de korántsem feltartott kezekkel érkeztek, és jobban is kezdték a mérkőzést, a Komlós Barnabás-Pilinszki Máté-Tóth Mátyás trió kosaraira alapozva. A negyed második felében magára talált a hazai alakulat, amely elsősorban Bíró Botond (25 pont 11 lepattanó) jóvoltából a negyed végére kiegyenlített. A folytatásban a hazai gárda, többek között a kispadról eredményesen "beszálló" , s Bíróhoz hasonlóan szintén dupla-duplát elérő Ragályi Levente  (20 pont 11 lepattanó), valamint Orliczki Mátyás és Asszú Áron vezérletével fokozatosan átvette az irányítást. Az NKE SE lelkesen küzdő játékosai - akik közül Darvas Dávid (10 pont, 12 lepattanó) szintén dupla-duplát ért el - a mérkőzés végére elfáradtak, így végül a papírformának megfelelően fölényes hazai sikerrel zárult a találkozó.    
 
Béres Dávid: - Gratulálok a fiúknak az újabb győzelemhez! Aki eddig kevesebbet játszott a bajnoki fordulókon, az több lehetőséget kapott, hogy bizonyítson. Az Ludovika csapata a szezon eleje óta sokat fejlődött, és a jövőben számolni kell velük a bajnokságban! Sok sikert kívánok nekik!
 
Mészáros István: - Gratulálok a Miskolcnak a győzelemhez! Egész szoros és jó mérkőzést tudtunk játszani, de a végére elfáradtunk. Büszke vagyok a fiúkra!
 
Statisztika: http://netcasting4.webpont.com/?hun_univk_838
 


Nyugati csoport, 14. forduló
 
Veszprémi Egyetem SC – SMAFC 56-52 (14-20, 15-9, 16-13, 11-10)
Veszprém, 50 néző. V.: Sebesi, Fülöp.
 
Veszprémi Egyetem SC: Rózsás 2, PIUKOVITS 25/9, REHÁK 9/3, Lőrincz 5/3, Slavóczki. Csere: MOGYORÓSI 11, Varga, Szabó 4, Kubik. Edző: Mérész Csaba.
 
SMAFC: Heiszenberger 10, Hencz 24/6, Kemény 9/3, Janzsó 4, Fekete 5/3. Csere: Erdős, Sztankovics, Gáspár. Edző: Farkas Dávid.
 
A két dupla-duplát elérő játékosuk, Hencz Balázs (24 pont, 14 lepattanó) és Heiszenberger Norbert (10 pont, 15 lepattanó) vezérletével nagyszerűen kezdtek a vendégek, a 4. percben 2-12 állt az eredményjelzőn. A szakasz közepén tartotta 10 pont körüli előnyét a tartalékos SMAFC, majd a negyed hajrájában Piukovits Olivér és Lőrincz Bálint triplájának köszönhetően hat pontra olvadt a soproni előny. A második etapban csak nehezen találtak a gyűrűbe a csapatok, inkább a küzdelem dominált. Fokozatosan közelített ellenfeléhez a Veszprém, sőt többször is támadhatott az egyenlítésért, azonban a SMAFC egy 6-0-lal ismét meglépett (20-28). A félidő hajrája viszont a hazaiaknak sikerült jobban: Piukovits és Rehák Richárd vezérletével kiegyenlített a VESC (29-29).
 
A harmadik játékrész közepéhez érve úgy tűnt, hogy elfogy a bakonyiak lendülete, 5 ponttal újfent megugrott a SMAFC. A szakasz végén azonban nagyon felszívta magát a Mérész-legénység, és Mogyorósi Hunor remek akcióival, valamint Piukovits kosaraival fordított (45-42). Az utolsó negyed elején lendületben maradtak a hazaiak, akik egy 8-0-s négy percet repesztve 10 pont fölötti előnyre tettek szert. Nem tört meg a SMAFC, amely egy 9-0-lal a hajrára 2 pontra megközelítette vendéglátóját. Mindkét fél idegesen játszott, több ígéretes helyzet is kimaradt mindkét oldalon, majd az utolsó percben Rehák egy triplával bebiztosította a hazai gárda győzelmét. Ezzel a Veszprém megszerezte idei első győzelmét.
 
Mérész Csaba: - Gratulálok a fiúknak, hogy megszerezték első győzelmüket! Büszke vagyok rájuk, nagyszerűen küzdöttek!
 
Farkas Dávid: - Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez! Örülök, hogy ilyen sportszerű keretek között is le lehet játszani egy mindkét fél számára tét nélküli mérkőzést. Sajnos ez a találkozó nekünk nem illett a programba, a tegnapi győri összecsapás, valamint a közelgő U20-as döntő miatt nem kevesebb, mint hét hiányzóval érkeztünk. Le a kalappal azok előtt a fiúk előtt, akik helyt álltak, és küzdöttek!
 
Statisztika: http://netcasting4.webpont.com/?hun_univn_801
 
 
Semmelweis Egyetem - TFSE 66-70 (14-24- 22-17, 14-11, 16-18)
Budapest, SOTE csarnok, 30 néző V.: Hervay, Sentényi.
 
Semmelweis Egyetem: KÓRODI 7, VÁMOSI 17, Schirer 7, Jankó 11, Tóth 4. Csere: MOLNÁR 7, Hajdú 6/3, Körmöczi 3, Szőke 4. Edző: Weisz Miklós.
 
TFSE: LAMAN 15/9, Pataki 4/3, Váczi, KIRÁLY 8, HORVÁTH 11. Csere: HERLÓ 25/15, Lepsik 2, Velkey 3/3, Szlávik 2. Edző: Boros Zoltán.
 
A TF valósággal nekiesett a hazai gárdának, Laman Richárd két gyors triplájával elléptek a vendégek. Ezután azonban felébredtek a hazaiak, kiegyenlítettek, majd a 12-10-nél a vezetést is átvették. Azonban a padról érkező Herló György a negyed utolsó két percében egymaga "rámolt be" 14 pontot, amire csak Molnár Dániel tudott válaszolni egy duplával a hazai oldalról, így 10 pontos vezetéssel zárta az első negyedet a TF. A második negyed elején úgy tűnt, gyorsan le akarják rendezni a meccset a vendégek, 31-16-ra vezettek 12 perc játék után. A frissen beszálló játékosok azonban új lendületet adtak a SOTE-nek: összekapták a védekezést, és ez ellen nem találta az ellenszert a TF. Rendre kintről kellett befejezni a támadásaikat, ami nem volt olyan eredményes, mint az első negyedben. A SOTE játékosai viszont megtalálták az utat a gyűrűhöz, és a félidő végén 5 pontra felzárkóztak.
 
A harmadik negyedet a SOTE kezdte jobban: az első három percben Tom Schirer és Jankó Árpád kosaraival pillanatok alatt ledolgozták az 5 pontos hátrányt, a 23. percben pedig 44-41-re a vezetést is átvették. A TF egy időkéréssel rendezte sorait, visszavették a vezetést, és innentől fej-fej mellett haladtak a csapatok, 2 pontos vendég előnnyel zárult a harmadik negyed. Az utolsó negyedre fáradni látszott a SOTE, ami inkább támadásban jelentkezett: a negyed első 8 percében mindössze Hajdú Botond tudott 2 pontot betenni a közösbe, míg a TFSE részéről 13 pont érkezett. A 38. percben 65-52-nél eldőlni látszott a mérkőzés, egy hazai időkérés után azonban utolsó erejét is mozgósította a SOTE: Vámosi Boldizsár 2 pontja és Molnár Dániel 2+1-e után Laman Richárd "dumált ki" magának 2 technikait Hervay játékvezetőnél. Ezután még Király Zalán és a vendégek edzője, Boros Zoltán is kapott egyet-egyet, így Tom Schirer 4 büntetőt dobhatott, amiből hármat értékesített is.
 
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ahhoz képest, hogy milyen fizikális mérkőzést láthattak a nézők, rendkívül kevés személyi hiba (10-13) került fel mindkét oldalon a táblára. Ezután ismét Vámosi talált be, és alig több mint egy perccel a vége előtt ismét nyílttá vált a meccs (62-65). Az utolsó percre higgadt tudott maradni a TF, és Lepsik Richárd és Szlávik Bence kosaraival megszerezte a győzelmet. A SOTE csapatából Vámosi Boldizsár (17 pont, 6 lepattanó) és Jankó Árpád (11 pont, 7 lepattanó) jutott 10 pont fölé. Rajtuk kívül Molnár Dániel (7 pont, 5 lepattanó, 3 szerzett labda) és Kórodi Kristóf (7 pont, 7 lepattanó, 3 szerzett labda) emelhető ki. A TFSE-ből Herló György (25/15 pont) kiváló dobóteljesítménye mellett Laman Richárd (15/9 pont, 4 labda szerzés), Horváth Gergely (11 pont, 9 lepattanó, 5 kiharcolt fault) és Király Zalán (8 pont, 11 lepattanó, 4 labda szerzés) nyújtott kiemelkedőt.
 
Weisz Miklós: - Kezd ráérezni a csapat arra, hogy mennyi energiát kell beletenni egy-egy mérkőzésbe. A bajnokság szempontjából kicsit későn, de egy számunkra ennél is fontosabb megmérettetés előtt ez jó jel, erre fogunk építeni. Örülök, hogy 10 pont feletti hátránynál sem adtuk fel, hanem küzdöttünk, és vissza tudtunk jönni a meccsbe. Gratulálok a TF-nek, és sok sikert kívánok nekik a szezon hátralévő részére!
 
Boros Zoltán: - Viszonylag jól és lendületesen kezdtük a mérkőzést, de aztán visszajött a meccsbe a SOTE. Megtalálták a belső kosarakat, mi pedig nem. Elvesztettük a ritmusunkat, próbáltunk cserélni, de továbbra sem találtuk meg. Ráadásul Hervay játékvezető is főszereplővé vált, de szerencsével tudtunk nyerni. Gratulálok a SOTE-nak, jól játszottak!
 
Statisztika: http://netcasting4.webpont.com/?hun_univn_799
 
 
SZOESE - ELTE BEAC 89-60 (23-23, 16-11, 30-14, 20-12)
Szombathely, 80 néző. V.: Kovács, Antoni.
 
SZOESE: KISS 17/12, HORVÁTH 23/3, ÉRSEK 9, VICZE 14, SCHVEIGHOFFER 11. Csere: Gundinger 1, Novák 4, Soós 5/3, Frisnyák 5, Monek. Edző: Kéri Péter, Mészáros Máté.
 
ELTE BEAC: Somos 4/3, Jónás 9/3, Szabó 4; Réti 7, MORAUVSZKI 8. Csere: IPACS 26/6, Molnár 2. Edző: Csányi Zoltán.
 
A záró fordulóban a SZOESE számára még volt tétje a mérkőzésnek, mert az első hely megőrzéséhez győznie kellett, és minél nagyobb pontkülönbségre kellett törekednie Kéri Péter csapatának. Ebben a mentalitásban is kezdték a hazaiak a meccset a tartalékosan érkező fővárosi csapat ellen. Határozott védekezéssel már az 5. percben 10 pont volt a SZOESE előnye, ekkor azonban magára talált az ELTE BEAC, és a negyed végére egalizált egy 17-6-os rohammal. A második játékrészben továbbra is kiegyenlített maradt a játék képe, és bár a félidőre sikerült 5 pont előnyt kiharcolni a hazaiaknak, nem tudták megtörni ellenfelüket. A szünetben rendezte védekezését a SzoESE, fordulás után fokozatosan növelték előnyüket a hazaiak. A játék képe az utolsó negyedben sem változott, és végül magabiztos, 29 pontos győzelemmel zárta az alapszakaszt a SZOESE, amelyből ezúttal kiemelkedett Horváth Csaba 28 VAL-os teljesítménye és Érsek Marcell sokoldalú, tripla-dupla közeli játéka (9 pont, 10 lepattanó, 8 gólpassz). A vendégeknél Ipacs Donát szerzett 26 pontja mellé 7 lepattanót és kiharcolt 7 faultot.
 
Kéri Péter: - Fontos volt számunkra mérkőzés, szerettük volna megőrizni első helyünket a tabellán. Nagyon jó ritmusban kezdtük a meccset, de megtorpantunk, és engedtük ellenfelünknek, hogy felzárkózzon. A félidőben sikerült rendezni a sorainkat, és végül sikerült egy nagy különbségű győzelmet aratnunk.
 
Csányi Zoltán: - Gratulálok a szombathelyi csapatnak! Nagyon szépen, gyorsan járatták a labdát, de ameddig bírtuk erővel, addig ellen tudtunk állni ennek a rohamnak. Különféle okok miatt csak szűkös kerettel tudtunk eljönni, de ez a hét játékos maximálisan erőn felül teljesített, amiért gratulálok nekik is! A SZOESE-nek pedig sok sikert kívánok a rájátszásban!
 
Statisztika: http://netcasting4.webpont.com/?hun_univn_798
 
 
PTE-PEAC - Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem MOGAAC 102-84 (25-10, 41-20, 16-23, 20-31)
Pécs, Ifjúság út 6., 30 néző. V.: Földvári, Nagy.
 
PTE-PEAC: SIMON 10, ZALAY 8, NAGY 20/12, MEZEI 20/3, SAMUELS 8/6. Csere: Mogyorósi 6, Lajos 4, Major 6/6, Gergely 5/3, Vad 1, Griszháber 9/3, Németh 4, Gémes 6. Edző: Moosz Milán.
 
MOGAAC: VARGA T. 24/12, HÁGEN 9, Veingartner 3/3, Varga Z. 10, SZABÓ M. 11/3. Csere: KARSAI 10, Gergácz 2, Jakab 6, Szilágyi 3/3, Zeve, Vass 6. Edző: Laky Tibor.
 
Nagy ritmusban kezdett a hazai gárda, Mezei Máté és Nagy Kevin kosaraival gyorsan tíz pont fölé nőtt az előnye. Sokmozgásos támadójátékkal és szerzett labdákból építették ki előnyüket. Ugyanez folytatódott a második negyedben is, ekkor Zalay Zsombor vezérletével még inkább szigorítottak a védekezésen. A kezdő ötös minden tagjának megvoltak a momentumai. A címvédő MOGAAC csapatából leginkább Varga Tamás teljesítménye emelkedett ki. A félidő után sorcsere következett a PEAC-nál: a védekezés enyhült, és a támadójáték is visszaesett a hazai oldalon. Ha nem is sokkal, de a harmadik és negyedik negyedet el is vitte a Mosonmagyaróvár, ekkorra azonban a mérkőzés már eldőlt, és inkább gálameccs jellegűvé vált.
 
Moosz Milán: - Az első félidővel maximálisan elégedett voltam, az NB II-es szintű játék volt. A második félidőben már minden játékost a pályára küldtem. Örülök, hogy győzelemmel zártuk az egyetemi bajnokság alapszakaszát!
 
Laky Tibor: - Gratulálok a Pécsnek a győzelemhez! Nehéz volt már úgy motiválni a társaságot, hogy ismert volt az alapszakasz végeredménye. A fiúk megpróbáltak helytállni, szerintem sikerült. Meglátjuk, hogy mit hoz a folytatás.
 
Statisztika: https://hunbasket.hu/merkozes/x2122/hun_univn/hun_univn_800

 

Kép, slide: hunbasket.hu; Práczki Péter

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus