Kiélezett csaták a férfi nyugati csoportban

Gőzerővel "dübörög" a MEFOB, az egyetemi és főiskolai bajnokság. A Debreceni Medikusok csapata megszerezte első győzelmét, a Közgáz lányok kétszer is megverték a DEAC-ot, a női bajnok Pécs pedig magabiztosan menetel. A férfi nyugati csoportban több igen szoros, kiélezett végjátékot hozó összecsapást játszottak a napokban. Nézzük a részleteket


Női keleti csoport

Nyíregyházi Főiskola - MEAFC 87-51 (17-12, 25-15, 21-13, 24-11)

Nyíregyháza, egyetemi és főiskolai bajnokság

Nyíregyháza: Gömze 10, PÁLL 26, POPENKO 11, BÁSTI 20, TATAI T. 16. Cs: Sándorfi D 4, Schmidt.
 
MEAFC: Kővári 3/3, Faragó F. 6/6, BAKOS Sz. 19/9, LUGOSI 17/9, Papp 0. Cs: Gonzalez 1, Zsoldos 5/3.

Alacsony színvonalú mérkőzésen a küzdelmes első negyedben még jól tartotta magát a Miskolc. Később a jobb erőállapotban lévő hazai csapat fokozatosan elhúzott. A nyíregyháziak sikerrel használták ki a palánkok alatt magassági és erőfölényüket, s ennek köszönhetően lényegében végig vezetve, biztosan nyertek. A  vendég miskolciak előző mérkőzéseikhez képest javuló játékot nyújtva távoli dobásokkal próbáltak versenyben maradni. Páll Vivient és Básti Dórát nem tudták tartani a miskolciak, viszont közülük Lugosi Zsuzsa és Bakos Szimonetta is figyelemre méltó dobóteljesítménnyel rukkolt elő, egyes időszakokban tehát a vendégek fel tudtak nőni a feladathoz, ám összességében érvényesült a papírforma és a szabolcsi csapat biztosan győzött.

 

DEAC - Közgáz SC és DSK 67-86 (14-20, 24-24, 17-19, 12-23)

DEAC: Szabó R. (6), GÖTTLINGER A. (15/3), Dara L. (8), Király A., L.English (2)
Cs: Králik A. (8), Új D., FARKAS F. (17/6), Schmiedt P. (7), Chvatal T. (2), Papp A..

Közgáz: Füge A.(2), Vásárhelyi K. (1),  HOFFMANN F.(23), KOVÁTS G. (17),
HEVESI M. (24). Cs: Kocsák. (8) , Péter A. (4)

A budapestiek korán előnyhöz jutottak, köszönhetően elsősorban eredményes, gyors indításaiknak, amelyeket többnyire Hoffmann fejezett be kosarakkal. A második és a harmadik negyed kiegyenlített játékot hozott. A Közgáz nem tudott megnyugtató előnyre szert tenni, a Göttlinger és Farkas vezette hazaiak viszont nem tudtak igazán közel kerülni hozzájuk. Hevesi és Kováts eredményessége révén folyamatosan maradt a 6-8 pontos közgázos vezetés. Az utolsó negyedben a hazaiak – kockázatokat is vállalva – különféle védekezési variációkkal próbálkoztak.A rutinos fővárosiak azonban mindenre tudták a megoldást, így a gyorsabban, pontosabban játszó Közgáz végül megérdemelten győzött.

 

Közgáz SC és DSK - DEAC 70-67 (25-19, 19-21, 13-12, 13-15)

Közgáz: Füge A(10), Vásárhelyi K. (5/3), HOFFMANN F. (18/3), Kováts G. (8), HEVESI M. (28). Cs: Kocsák., Péter A.,

DEAC: Szabó R. (8/6), GÖTTLINGER A. (18/12), Farkas Fl. (7), L.English.  Cs.: Králik A. (5), Király A.(2),Halász L.(4), Schmiedt P. (8), Chvatal T., Papp A.(2),

A visszavágóra is Debrecenben került sor a pályaválasztói jog felcserélésével. "Hazai pályán" már jóval nehezebben nyert a Közgáz. mint ténylegesen idegenben. Az összecsapás végig kiegyenlített játékot hozott, a debreceniek védekezése sokat javult az előző napi találkozóhoz képest, s ezt jelzi a jóval kevesebb pont, amelyet a Közgáz ezúttal elért. A kiélezett helyzetekben azonban Hoffmann vagy Hevesi mindig villant a fővárosiaknál, debreceni részről ezúttal nem tudott senki érdemben felnőni Göttlinger mellé, így egy nagyon jó, izgalmas mérkőzésen a Közgáz másodszor is legyőzte a debrecenieket.

 

Közgáz SC és DSK - USC Szeged 70-55 (9-12, 20-13, 19-20, 22-10)

Budapest, egyetemi és főiskolai bajnokság

Közgáz: LANTOS 11, GYIMESI 14, Füge 4, HOFFMANN 18, HEVESI 19. Cs: Légrádi 2, Kocsák.

Szeged: Varga P. 5, MOCSAI 11/3, MARTONOSI 19/3, Chvatal 7, Tóth N. 2. Cs: Zsíros 6, Kurtoglu 2, Novák 2.

Ideges, sok hibával tarkított játékkal kezdődött a meccs, talán lányos zavarukban - a két intézmény fiú csapatának nemrég befejeződött összecsapása után azok játékosai árgus szemekkel figyelték a pályán zajló eseményeket - rontottak sokat a játékosok. A negyed hajrájában Martonosi villanásaival pár pont előnyt szerzett a Szeged.

A második szakasz elején váltva vezettek a csapatok, aztán amikor a negyed közepén Martonosi kapott egy kis pihenőt, nem volt, aki kosarat dobott volna a vendégeknél. akik több labdát eladtak. Ezt Gyimesi és Hoffmann révén betörésekből és lerohanásokból szerzett kosarakkal büntetve egy 10-0-s futással büntette a Közgáz. A félidő végén visszajött a vendégek legjobbja, s egy ügyes alapvonal-bedobás utáni akcióval "visszajött" a Szeged is a meccsbe.

Szünet után a vendégek kezdtek jobban, Martonosinak ekkor segítője is akadt, a betörései utáni kiosztásokat rendre pontokra váltó Mocsai személyében. Át is vette a vezetést a Szeged. Hazai szempontból a legjobbkor talált magára a 25 percig erőlködve, görcsösen kosarazó Hevesi. A center eredményessége révén visszaszerezte a vezetést a Közgáz. A záró szakasz előtt 3 pont volt a hazai csapat előnye. Hevesit ekkor már nem tudták megállítani a szegediek, korlátlan úrnő volt mindkét palánk alatt, ráadásul Lantos  előbb kosarat szerzett, majd kosár plusz büntetős akciót mutatott be. Ekkor már az elfáradó Martonosi dobásai sem ültek, a Közgáz szinte állva hagyta a szegedieket, akik három negyeden jól tartották magukat.
Hazai-vendég 2-2

Folytatódtak a küzdelmek az egyetemi és főiskolai bajnokságban. A közelmúltban rendezett s még nem közölt mérkőzéseken váltakozó sikerrel szerepeltek a hazai és a vendég csapatok

        
USC Szeged - Nyíregyházi Főiskola 47-64 (11-17, 14-17, 12-15, 10-15)

Szeged, egyetemi és főiskolai bajnokság

USC Szeged: Láng 6, Varga 2, Chvatal 6, Pékó 9, MARTONOSI 16 Cs.: Domján 2, Novák, Mocsai 3/3, Gönczi, Zsíros 2, Kurtoglu 1, Tóth

Nyíregyházi Főiskola: Gömze 6, PÁLL 12, Popenko 9, BÁSTI 14, Tatai 6 Cs.: Schmidt, SÁNDORFI 17

A határtalanul lelkes szegediek jól tartották magukat az előző kiírás ezüstérmesével, a nyíregyházi csapattal szemben. A nyitó szakasz végén 6 ponttal vezettek a vendégek, de a második szakaszban Martonosi vezetésével tapadt a vendégekre az USC. Szünet után a kritikus pillanatokban rendre villant Papp, Básti vagy Sándorfi, így fokozatosan húzott el szívósan küzdő ellenfelétől a Nyíregyháza, s végül magabiztosan nyert a 12 játékost is tűzben tartó, elég hullámzó teljesítményt nyújtó szegedi csapat otthonában.

 

Férfi keleti csoport

NYFSE - MEAFC   98-86 (32-21, 24-25, 17-16, 25-24)
Nyíregyháza, egyetemi és főiskolai bajnokság

NYFSE: GÁSPÁR 10/6, CZURA 33/9, FARKASINSZKI 23, Földesi 6, OLÁH Z. 21/15.  Cs: Szondi 2, Soltész 2, Dézsi 1, Oláh Á., Szarvas, Csernyi.

MEAFC: NÁDASI 26/9, Kiss 12, TAKÁCS 13/9, Hadházi, BAPTISZTA 17.  Cs: Szepesi 12/3, Sörlei 2, Urszin 4, Veres.

Káprázatos dobóformával kezdte az összecsapást a hazai együttes, kintről Gáspár, Czura és Oláh, közelről pedig Farkasinszki "tömte ki" alaposan az egyébként ügyesen kosarazó miskolci csapat kosarát. Az első egyedben szerzett 10 pont körüli előnyét a második negyedben tartotta a Nyíregyháza, pedig a Nádasi, Takács, Baptiszta trió próbált mindent megtenni a kezdetben kialakult különbség eltüntetéséért.

Ehhez a legközelebb a harmadik negyed elején jártak a második félidőt kifejezetten jól kezdő vendégek, amikor 6 pontra felküzdötték magukat. Ekkor azonban rendezték soraikat és védekezésüket a hazaiak, ismét elléptek. Összességében egy látványos, élvezetes mérkőzésen a Nyíregyháza végig vezetve győzött, a MEAFC csapatának viszont volt tartása, méltó ellenfél volt, egy színvonalas egyetemi mérkőzésen.

 

Közgáz SC és DSK - USC Szeged 104-63 (23-14, 20-14, 30-19, 31-16)

Budapest, egyetemi és főiskolai bajnokság

Közgáz: Szécsényi 6, MORAVCSIK 10/6, VÁGVÖLGYI 28/12, Kardos 6, Nagy Sz. 9/6. Cs: Dinnyés 8, KORZITSKA 8, TÓTH SZ. 10/6, Losonci 6, Fazekas 7/3, Orbán 6.

Szeged: Gura 5/3, Horváth J. 6, Mása 8/3, Simon 2, Szőke 2. Cs: Liszkai 4, Kátay 9, Zsom 8, Zab 2, PEDERSEN 11, Csúcs 3, Gardi 3/3.

Az előző kiírás ezüst és bronzérmesének összecsapása - talán plusz motiváció lehetett a játékosoknak - szép számú hölgyközönség előtt kezdődött. A találkozót a két intézmény női együttesesének összecsapása követte.

A népes hölgykoszorú élénk szakmai érdeklődéssel figyelte, hogy Nagy Szabolcs másfél perc alatt egy kosár plusz büntetős akció majd két tripla formájában dobott 9 pontot, s közben Kardos is szerzett 2-t, így hamar kénytelen volt időt kérni 11-0-nál Szablics Péter, a szegediek mestere. Rendezte is csapata sorait, Horváth villanásaival gyorsan szerzett 6 pontot a Szeged. Utána kiegyenlített volt a játék, a negyed végén Moravcsik villanásaival újra megugrott a Közgáz.

A második negyed első felében egymás hibáiból éltek a csapatok, majd a Közgáz két cserejátékosa, Korzitska és Tóth eredményessége révén növelte előnyét. A vendégeket a neve ellenére spanyol Pedersen próbálta büntetőkkel versenyben tartani.

Ahogy a meccset, a második félidőt is a Közgáz kezdte jobban. Az első félidőben pont nélküli Vágvölgyi 5 perc alatt beemelt 13 pontot, benne 3 triplát, s ezzel eldőlt a meccs. A folytatásban mindkét csapatban sokat játszottak a cserék. Az összecsapás vége igazi Vágvölgyi-show-ba ment át. A vártnál jóval biztosabban verte a Közgáz a tartalékos, s nagyobb ellenállást csak egyes időszakokban kifejtő szegedieket.

 

DMSE-NKE SE 74-64 (19-17,  20-12, 16-20, 19-15)

DMSE: PALI 10/3, VIDÓ 6, HANZEL 22, OLÁH 10, VARNYÚ 10. Cs: Dajka 6, Ayeni Bernard 4, Bartus 2, Juhász 4, File, Kalas

NKE SE: Kovács 7/3, Horváth 8, Mikecz 2, Szűcs 5/3, BALLA 25/9. Cs: Baranya 2, Szakács 8, Bozó 7/3

Két nyeretlen csapat találkozott egymással Debrecenben. A hazai együttes szinte végig az egész mérkőzés során 3-5 ponttal vezetett. Végig izgalmas volt a mérkőzés, a szívósan küzdő vendégek egy percig sem adták fel a küzdelmet. Az NKE SE húzó embere a parádésan játszó Balla volt, aki a gyűrű közeléből, illetve a hárompontos vonalon túlról is rendre betalált. Csapatként azonban a hazai csapat egységesebb volt, s ha akkorát nem is játszott senki, mint a fővárosi együttes parádézó játékosa, többen is átlagon felül teljesítettek a hazaiaknál. A kiemelkedő egyéni teljesítmény nem volt elegendő a vendégeknek ahhoz, hogy átvegyék a vezetést a DMSE csapatától. A hazaiak Hanzel vezetésével és fegyelmezett védekezésükkel szereztek előnyt és próbálták kihasználni, hogy a budapesti csapat már az első félidőben rengeteg személyi hibát gyűjtött össze. A 10 pontos különbség csak a végjátékban alakult ki részben a vendégek több technikai hibája miatt. A debreceni újonc csapat ezzel a 6. mérkőzésén megszerezte első győzelmét a bajnokságban.

 

Női nyugati csoport

PTE-PEAC - PE-Petőfi SE 85-51 (20-7, 15-16, 22-20, 28-8)

Pécs, egyetemi és főiskolai bajnokság

PTE-PEAC: KOVÁCS 6/6, Ignácz 2, ORBÁN 8. Végh 6, SZABÓ E. 14. Cs: Baka 4, Gaál 6, Molnár 8, Priol 6, RAUS 17/9, Fülöp 8.

PE-Petőfi SE: Balogh E. 2, FÖLDI 20/6, KACSKÓ 20/18, Nándori 1, Vass V. Cs: Krámli 8, Buzási, Galambosi, Korinek, Takács.

Magabiztosan kezdett, s Szabó vezetésével megnyugtató előnyhöz jutott a bajnoki cím védője. A folytatásban a remek dobóformát kifogó Földi és Kacskó révén a veszprémiek felnőttek a feladathoz, kiegyenlítetté tudták tenni a játékot a csapatukat sokat forgató, a cserejátékosainak sok lehetőséget adó pécsi csapattal szemben.

A magukat három negyeden át jól tartó, lelkes vendégeknek 30 perc után elfogyott a muníciójuk, ráadásul a pécsieknél is volt Raus Barbara személyében egy remekül dobó játékos, így végül a papírformának megfelelően biztos pécsi siker született.

 

ELTE-BEAC – Szombathelyi ESE 52-37 (11-10, 13-8, 15-13, 13-6)

Budapest. egyetemi és főiskolai bajnokság

ELTE-BEAC: CSAJKÓ 8/6, SZEKERES 14/6, Halász 7, Wiesner 9, WUNDERLICH 8. Cs.: Mangliár 4, Albert 2, Roik -.

Szombathelyi ESE: Bauer 4, Gősi 2, GUSZTAFIK 16, Handler 11/3, Uszkai 4. Cs.: Honzik-Tóth -, Kovács L. -.

 Az ELTE csapata harmadik mérkőzésén második győzelmét aratta, legfőképpen a múlt héten Veszprémben is látott agresszív védekezésének és számos labdaszerzésének köszönhetően. A szoros és küzdelmes első negyedet követően fokozatosan elhúztak a hazaiak a szombathelyi lányoktól. Szünet után folyamatosan tartani tudta 5-6 pontos előnyét az ELTE  A szombathelyiek nehezen találták az utat a gyűrűhöz, Gusztafikon és Handleren kívül kevés veszélyt jelentettek a hazaiak kosarára. Utolsó feltámadási kísérleteiket a mezőny legjobbjai, Csajkó és Szekeres triplái állították meg. A hazaiak a záró szakaszban rátettek még egy lapáttal, s ezt a ritmusváltást már nem tudta átvenni a szombathelyi együttes, így végül biztos győzelmet aratott az ELTE.

 

UNI Győr-Széchenyi Akadémia - PTE-PEAC 33-74 (13-16, 11-23, 3-12, 6-23)

Győr: Horváth 3/3, Kiss 5, Fekete 5, MÁJUSI 12, Papp. Cs: Sipos 7/3, Erős 1.

Pécs: Kovács P. 2,  IGNÁCZ 15/3, ORBÁN 16, Késői 7. SZABÓ E. 18/6. Cs: Baka 10, Végh 4.

Az első negyedben a harcos, helyenként ügyes megoldásokat bemutató győri csapat tartotta a lépést a címvédővel. Később Ignácz Dorottya, Orbán Johanna és Szabó Enikő jó, ponterős játéka, valamint szervezett védekezése révén egyre nagyobb fölénybe került a pécsi csapat. Szünetre már megnyugtató előnyt szereztek a pécsiek, a második félidőben pedig már nem igazán tudtak kibontakozni a hazai csapat játékosai, akik a szünet után mindössze 9 pontot szereztek. A pécsiek elsősorban a második félidőben nyújtott bajnokcsapathoz méltó jó játékkal fölényes győzelmet arattak az egyetemi bajnokság egyik újoncának otthonában.

 

Férfi nyugati csoport

Veszprémi ESC - SMAFC-NYME 73-82 (16-10, 20-23, 14-30, 23-19)

Veszprém, egyetemi és főiskolai bajnokság

Veszprém: PINTÉR 17/9, Csaba M., Horváth 12/3, Czakó 10, TAKÁCS 30/3. Cs: Huszár, Bagó 4, Csejtei, Erdélyi, Csaba T., Takács L., Kelemen.

SMAFC: Bali 2,  NAGY G. 24/6, Horváth, JÁVOR 26/12, BERNECZEI 26/9, Cs: H Kovács 4/3, Gaál, Czeller, Dobrovics, Karácsonyi.

Kiegyenlített, feszült első percek után az első negyed hajrájában néhány eladott soproni labda után megugrott a Pintér Ádám vezette Veszprém. A hazaiak a küzdelmes második egyedben elsősorban a palánk alatt tarthatatlan Takács András eredményessége révén tartani tudták néhány pontos előnyüket.

Hasonló volt a helyzet a második negyed elején is, ám a szakasz második felében "robbantottak" a vendég soproniak. A születésnapos Nagy Gergő, valamint Jávor Barna és  Berneczei László egymást s önmagukat is felülmúlva alaposan megszórták triplákkal vendéglátóikat, hat hárompontost helyeztek el ebben az időszakban a veszprémi gyűrűbe, s volt már 20 pontos is az előnyük. A Veszprém azonban nem adta olcsón sem a bőrét, sem a meccset. A hazaiak kijöttek agresszív egész pályás letámadásra, s meg is zavarták ezzel a soproni együttest. A hajrában 7 pontra felzárkóztak még a hazaiak, de közelebb nem tudtak kerülni.
 

Széchenyi István Egyetem Győr - Szombathelyi Egyetemi SE 74-77 (29-15, 13-22, 17-22, 15-18)

Győr: Palavics 8, VIDA 12, Gáll 10, PÉTERFAI 11, PAPP 11/6. Cs: Erdész 2, Földi, Baruta 2, Oláh.
Szombathely: SIMON 9/3, MÉSZÁROS 14, FÖLDESI Á, 28, KARAGITY 13, Földesi M. 7. Cs: Horváth A., Zsebe, Szabó B. 4.

Óriási lendülettel, remek játékkal kezdett a hazai gárda, cseppet sem tisztelve a nyugati bajnokot. A kiváló győri csapatmunka tetemes előnyt eredményezett.

A második negyedben védekezést váltott, zónára állt át a szombathelyi együttes s ez tökéletesen bejött a vendégeknek. Megtörték a győri csapat lendületét, s az igazi vezéregyéniségnek bizonyuló Földesi Ádám vezérletével fokozatosan dolgozták le hátrányukat.

A befejező negyednek 59-59-es döntetlen állásról vágtak neki a felek. Ebben végig fej-fej mellett, váltott vezetéssel haladt a két együttes. Az izgalmas végjátékban a vendégek voltak pontosabbak, higgadtabbak, így egy remek, igazi rangadó jellegű mérkőzésen őrizték meg veretlenségüket a remekül kezdő, s küzdő győri csapat otthonában.


Veszprémi Egyetemi - TFSE 71-73 (14-22, 16-12, 16-18, 25-21)

Veszprém: Pintér 5, Csaba M., Horváth 9/9, CZAKÓ 23, TAKÁCS A. 23/6, Cs: BAGÓ 3/3, Kelemen 8, Csaba T., Csejtei, Huszár, Erdélyi, Takács L.

TF: Bódi 6, TAKÁCS G. 17/12, Bognár 6, MÁCSAI 17/6, Arató 9. Cs: Világi, Laki 7/3, JÓKAI 9.

A hazaiak 5-0-lal kezdtek, majd kiegyenlített lett a játék. A szakasz vége a büntetőit értékesítő budapesti csapaté volt. A második negyedben váltva estek a kosarak, egyes időszakokban a két Takács - András a hazai és Gergely a vendégcsapat részéről - szinte "kisajátította" a kosárszerzést. A félidő végén a koncentráltan védekező hazai csapat 4 pontot ledolgozott hátrányából.

A veszprémieknek eddigi meccseiken a harmadik negyed volt a gyengéjük, ezzel szemben most 2 triplával kezdtek szünet után. Továbbra is szoros volt a mérkőzés, a negyed vége a vendégeknek sikerült jobban, 6 pontos előnyt szereztek a záró szakasz előtt.

Ezt a negyedik negyed elején "megfejelték" még két triplával, megtörve a hazaiakat. A negyedik negyed közepén 67-52-es TF-vezetésnél biztos győzteseknek látszottak a vendégek. A veszprémiek azonban egy időkéréssel rendezték soraikat, és hosszú hajrát nyitottak. 15 másodperccel a befejezés előtt, 71-68-ra feljöttek, s időkérés után a még középiskolás Bagó triplájával egyenlítettek. Ekkor 10 másodperc volt hátra, a TF kért időt, s egy kosárhoz közeli kavarodásban rádobták a labdát a vendégek, amely némi "gondolkodás" után becsorgott a gyűrűbe. 0,8 másodperce maradt a természetesen azonnal időt kérő hazai együttesnek, sikerült is kosárra dobniuk, ám ezúttal a labda leperdült a gyűrűről, így változatos, küzdelmes, igazi egyetemi meccsen ha némi szerencsével is, de nyerni tudott a vendégcsapat.   

 

ELTE-BEAC – NYME-SMAFC 93-85 (24-12, 25-15, 19-26, 25-32)

NYME:  NAGY 14, JÁVOR 19/9, Horváth 8/6, BERNECZEI 29/9, Czeller 6. Cs: Karácsonyi 9, Gaál, Dobrovics.

ELTE: FÖLDI 26/18, Varga 5, BÚZA 18/3, Vajda 4, MARJAY 10. Cs: Mayer 2, Szentesi 6, TAKÁCS 10/3, Szabari 3/3, Frankovits 7/3, Jakus 2.

Alacsony színvonalú játékkal teltek az első percek, majd az első negyed végén felébredt, megrázta magát a hazai csapat s Marjay, valamint Búza eredményessége révén elhúzott. A második negyedben lendületben maradtak a hazaiak, akik Földi ponterős játékával szünetig 20 pont fölé "hizlalták" előnyüket, miközben a távolról gyengén célzó soproniaktól csupán Nagy volt igazán veszélyes a hazaiak kosarára.

A második félidőre az elsővel ellentétes felfogásban jöttek ki a csapatok. A SMAFC játéka felpörgött, Berneczei és Jávor elkezdett távolról "termelni", ugyanakkor a tetemes félidőbeli előnye tudatában kicsit lezserebben játszott, főleg védekezett az ELTE együttese. Fokozatosan csökkent a hazaiak előnye, ám a  záró szakasz elején Földi vezérletével újra 20-ra nőtt a különbség. Ekkor kezdett hosszú hajrába a soproni csapat, s amellett, hogy Berneczei és Jávor továbbra is szórta a kosarakat, Karácsonyi és Horváth is meg-megvillant. A végjátékra 10 ponton belülre került a SMAFC, a hajrára elbizonytalanodó hazaiakkal szemben. Az ELTE-BEAC tetemes előnyéből azonban 8 pont megmaradt a lefújásig, így az első félidőben nyújtott remek játékával végül "célba ért" a hazai gárda a szünet után "ébredő" soproniakkal szemben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus