Az USA-ban akarsz kosarazni? Itt egy remek lehetőség, Rajtad a sor!

A NetScouts Basketball és a Get Better Akadémia idén második alkalommal rendezi meg a „Elite Skills and Exposure” névre hallgató nyári táborát. Szeretettel várnak minden fiú és leány jelentkezőt 12-18 év között. Az eseményben szerepel majd egyaránt készség fejlesztés és a játékosok értékelése, emellett későbbi előléptetése azoknak a játékosoknak, akik képesek/alkalmasak arra, hogy az USA-ban játszanak. Továbbá beszélni fognak arról a folyamatról, hogy miként érhetik el a játékosok azt, hogy az Egyesült Államokban NCAA-s illetve NAIA-s iskolákban, valamint a fiatalabbak gimnáziumban folytassák a kosaras karrierjüket. Íme a részletek!

Netscouts Basketball segíteni fog, hogy az USA-ban egyetemre vagy épp előkészítő iskolába kerülj. A NetScouts Basketball és GB Akadémia közös „Elite Skills and Exposure Camp” nevű tábora Prágában, ezen a nyáron 2014. július 30. és augusztus 2. között kerül meredezésre.

Amennyiben elegendő jelentkező van a tábor Budapesten is megrendezésre kerül. Mielőbb jelentkezzenek azok, akik Budapesten szeretnének a táborban részt venni, mert ez az állomás csak 20 fős minimális létszám esetén kerülhet megrendezésre.    

Az alapvető ötlete az tábornak az, hogy segítsen fejleszteni mindenkinek a képessége szintjét, és segítsen az érdeklődő diákoknak elhelyezkedni az USA-ban. A táborban mindössze 60 jelentkező vehet részt.

Netscouts Basketball a helyszínen értékel minden egyes játékost, rögzíti a játékosok statisztikáját, valamit a táborban nyújtott teljesítményét. Minden tehetséges játékos, akit valamilyen szinten érdekel az amerikai lehetőség, az bekerül a NetScouts Basketball által összeállított nemzetközi brosúrába, amelyet az amerikai egyetemek is megkapnak.

Az alábbi poszteren olvashatod a további fontos információkat, valamint az edzők nevét, akik a tréningeket vezetik a táborban. Ha bármilyen kérdésed van vagy jelentkezni szeretnél, akkor emailben értesíts.

Ha többet szeretnél megtudni a NetScouts Basketball tevékenységéről keresd fel a honlapjukat: http://netscoutsbasketball.com/

Magyarországi kapcsolat: jakabmate91@gmail.com, radicsbazsi@hotmail.co.uk
USA kapcsolat: carl@netscoutsbasketball.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus