A legjobb nyolcért indulnak harcba az U20-as lányok

Nyerni kell ma a hollandok ellen, kis szerencsével nyolcba juthat csapatunk az A-divízióban - kezdés 17:15-kor, élőkép a cikkben! 

U20-as női Európa-bajnokság, A-divízió, középdöntő. 3. mérkőzés

Magyarország - Hollandia 17:15

A magyar női U20-as válogatott tegnap nagy csatában, szoros végjáték után kikapott Belgiumtól, így 1-3-ra módosult a csapat mérlege - azonban bár jelenleg az utolsó helyen áll a középcsoportban, egy győzelemmel még így is bejuthat a legjobb nyolc közé. Ehhez ma meg kell verni a jó erőkből álló holland csapatot, a tegnap a portugáloktól kikapó olaszoknak pedig éppen a belgák ellen kell veszíteniük - nem lehetetlen forgatókönyv.

Radics Balázs technikai vezető beszámolója a helyszínről:

- Sajnos tegnap nem játszottunk jól, sok hibát vétettünk, végig futottunk az eredmény után és a vége előtt néhány perccel utol is értük a belga csapatot, de a fordítás nem sikerült. Az ellenfél legjobbja számos demoralizáló kosarat szerzett, nem sikerült semlegesíteni. Ma nincs edzés, reggeli után videózással készülünk a holland csapatból, nehéz meccsre számítunk ismét, ahol a legapróbb különbségek, hibák, extra teljesítmények fognak dönteni. Győzelem esetén még bejuthatunk a legjobb nyolc közé.

A találkozót természetesen lehet követni élőben, az alábbi képen:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus