Így látták az érintettek az U16-os cseh-magyart

Ma délután óriási hajrá után kikapott a magyar U16-os válogatott Csehországtól a macedóniai B-divíziós Európa-bajnokságon, így egy vereséget visz tovább a középcsoportba. Ferenczi Tamás szövetségi kapitány mellett Doktor Péter és Kerpel-Fronius Gáspár értékelte a találkozót:

Ferenczi Tamás szövetségi kapitány értékelése a cseh mérkőzés után:

A tegnap késő esti győzelem sajnos benne maradt a gyerekek fejében és lábában. Az első félidőben mindenhonnan elkéstünk 1-1 másodperccel, nem voltunk kellően dinamikusak védekezésben, és az ellenfél ezt jó dobószázalékkal büntette.

A második félidőben 21 pontos hátránynál egy nagy arányú vereség lehetősége is benne volt a mérkőzésben, de küzdeni tudásból most is jelesre vizsgáztunk. A végére egylabdás meccset csináltunk, sajnos ma nem mi jöttünk ki jól belőle.

Jól jön számunkra a holnapi pihenőnap, hisz a mai mérkőzésen is a tartalékenergiáinkat kellett felhasználnunk, ezért holnap frissítjük és regeneráljuk játékosainkat, és mindent megteszünk, hogy a középdöntőt 2 győzelemmel zárjuk.

Doktor Péter:
Az elején belealudtunk a mérkőzésbe, ezért 21 pontos hátrányba kerültünk. A második félidőben összeszedtük magunkat védekezésben, ezért gyorsabb támadásokat is tudtunk indítani, fontos ziccerekkel közelítettük meg ellenfelünket.

Saját játékommal nem vagyok megelégedve, de bízok abban, hogy a következő mérkőzésen már jobban fogok mind én mind a csapat teljesíteni.

Kerpel-Fronius Gáspár:
Már a melegítésnél látszódott, hogy a mérkőzést nem úgy fogjuk kezdeni,  mint a tegnapi napon. Sajnos az ellenfél az első félidőben bármikor kosarat tudott szerezni, viszont a második félidőben nagyon összeszedtük magunkat, és mindenkinek csak a győzelem lebegett a szeme előtt, ám sajnos ez ma nem jött össz

fotó: Farkas Dávid/MKOSZ

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus