U20-as női Eb: Horvátország a következő ellenfél

A legjobb négy között már ott van válogatottunk, a kérdés, hogy csoportgyőztesként, vagy nem - 20:15-kor kezdés!

U20-as női Európa-bajnokság, B-divízió, középdöntő

Magyarország - Horvátország 20:15

A magyar válogatott tegnap este remek játékkal fektette két vállra Romániát, így pedig a továbbjutás kapujában áll - ha most is nyer, csoportgyőztesként lesz ott a legjobb négy között. Horvátországnak erre már nincs esélye, a gárda a románok elleni vereségét hozta a középdöntőbe, a csehektől pedig ötven (!) ponttal kapott ki tegnap, így 0-2-es mérleggel jelenleg utolsó.

A horvát csapat nagy hullámvölgyekre képes, egy-egy negyedben félelmetes támadójátékot tudnak játszani, hogy aztán a következőben teljesen szétessenek - több ilyen mérkőzésük is volt már. Összességében nagyon veszélyesek, erősek a palánk alatt, de a védekezésük már harmatosabb, így ha hozzák eddigi formájukat Dubeiék, esélyesnek számítanak.

A magyar válogatott az ukránok elleni (tét nélküli) meccset leszámítva eddig nagyon magabiztos és most is nyugodt lehet, kérdés, hogy kinek hogyan fekszik az, hogy 24 óra alatt a második mérkőzést kell lejátszani. Mindenesetre a legjobb négy között már mindenképpen ott vagyunk, egy vereség esetén az a kérdés, hogy a román-cseh találkozót ki nyeri és hogyan alakulnak a pontkülönbségek - így még lehet, hogy lecsúszunk a második helyre. Mire azonban a mi meccsünk elkezdődik, az említett találkozó már véget ér...

Az élő statisztikát ide kattintva lehet követni!

A mérkőzés élőképen is nézhető lesz az alábbi linken:

fotó: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus