1-0-s denveri előnyről folytatódik a nyugati döntő

Másodjára próbálja elvenni a Denver pályaelőnyét a Los Angeles: ez vár ránk hajnalban. 

 

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers 02:30 (Sport 1)

Az első mérkőzést végül megnyerte a Denver, de a Lakers a második félidőben már kiegyenlítette a játékot, fel is tudott zárkózni, és taktikailag is úgy tűnt, hogy talált megoldásokat a Nuggets által feltett kérdésekre - de így is a Denver nyert, úgyhogy most már nagyobb nyomás lesz a vendégeken.

Érdekes kérdés az, hogy hogyan folytatódik a sakkjátszma, kezd-e a Lakersnél Hachimura, mihez kezd Ham Russell-lel vagy mihez kezd saját magával a pocsék meccset játszó irányító, illetve hogy a Nuggetstől érkezik-e valamilyen taktikai válasz. Jamal Murray elsőre foghatatlan volt Schröderék számára, de a túloldalon Anthony Davisre és igazából LeBron Jamesre sem érkezett komoly reakció, mindketten tehették a dolgukat. Ha a Lakers taktikai változtatásai most működnek, kontrollálják a lepattanókat és kicsit lassítják Nikola Jokicsot, az már elég lehet nekik az idegenbeli győzelemhez, de most Michael Malone is reagálhat, és új meccs kezdődik - sok apró stratégiai és matchup-finomságot figyelhetünk a szerkezetekkel, a rotációkkal, a párokkal, a védekezési felfogásokkal együtt. Ezekről az első meccs utáni Playoff-percekben írtunk!

A Lakers még most is ellophatja a pályaelőnyt, de ezúttal már el is kellene neki lopni, 0-2 után annyira szűk lenne a hibahatár a folytatásban, hogy nehéz helyzetbe kerülnének Jamesék - a Denver viszont továbbra is verhetetlen otthon ebben a playoffban, úgyhogy 

A párharc állása: 1-0 a Nuggets javára.

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus