A Brooklynt fogadja a Portland, a Spurst a Sacto

Csak három mérkőzést rendeznek hajnalban az NBA-ben, nézzük, hogy mit érdemes tudni róluk. 

Portland Trail Blazers - Brooklyn Nets 04:00

A dallasi vereség után a San Antoniót megint legyőzte a Blazers, amely 10-4-gyel vezeti Nyugatot és eddig a szezon egyik meglepetéscsapatának számít. A Brooklynnál nem ilyen szép a helyzet, az utóbbi két meccsen megint szétesett az előtte kicsit összeszedettebbnek tűnő társaság, a Lakers elleni vereség után sikerült 153 pontot kapni a Sacramentótól, nagy kérdés, hogy milyen lehetőségei vannak a gárdának. Kevin Durant egyre inkább "kibeszél", Ben Simmons játéka borzasztó, és a hírek szerint a társak és a vezetők szemét is egyre inkább szúrja, Kyrie Irving pedig továbbra sem játszhat - csak "belülről" várhatnak javulást, tenniük kell érte. A Blazers sokkal nyugodtabb, hazai pályán játszhat, és eddig a sérüléseket is kimozogta - most Johnson nem léphet pályára, Winslow és Nurkic játéka kérdéses, de így is egyértelműen Lillardék az esélyesek.

 

Sacramento Kings - San Antonio Spurs 04:00

A Kings bombaformában van, a 0-4-es rajt óta 7-2-t futott a gárda, zsinórban négyet nyert, legutóbb a Brooklynt dobta szét, de meccsek óta senki nem tud ellenállni a kintről-bentről, félpályán és lerohanásban is életveszélyes társaságnak. A Spurs formája ingadozó, legutóbb Portlandben egész jól helytállt az együttes, de összességében nyolcból hetet bukott, és az idegenbeli túra harmadik állomásához érkezett - az esélyek egyértelműek, meglepetés lenne, ha nem a Sacramento győzne. A hazaiaknál egyébként Keegan Murray sérüléssel bajlódik, kérdéses a játéka, de nélküle is éppen elég fegyverük van, míg a San Antoniónál Langford és Branham nem játszhat.

 

Los Angeles Clippers - Detroit Pistons 04:30

A Clippers kétszer is kikapott az utóbbi három meccsén, most viszont kötelező számára a győzelem: a Detroit zsinórban négyet bukott, összességében holtversenyes ligautolsó a 3-12-es mérlegével, ráadásul idegenben csak 0-7-re áll, még egyszer sem nyert vendégként. A Los Angeles nyilván más szint Kawhi Leonard nélkül is, és bár Luke Kennard is kihagyja ezt a mérkőzést, valamint Paul George játéka is kérdéses, de itt most valahogy mindenképpen nyerniük kell - Powell, Batum, Morris, Zubac, Jackson és Wall révén még akár PG nélkül is hozniuk kell a győzelmet, hiszen a Detroit jelenleg egészen pocsék passzban van. A vendégenél Cunningham és Stewart még biztosan nem lesz és Joseph pályára lépése is kérdéses, jelenleg nem igazán látni, hogy mivel tudnának ők győzni, ha megfelelő hozzáállással és intenzitással fut ki a parkettre a Clippers.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus