Este 7-től Cavs-Pacers 7. meccs, 21:30-tól Rockets-Jazz a Sport TV-n

Megoldják a feladatot, vagy hazai pályán esnek ki LeBron Jamesék? - kezdődik a Houston-Utah széria, a Sport TV is közvetít. 

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 19:00

Sokat írtunk már erről a párharcról, nagy csodákra ezen a hetedik meccsen nem kell számítani, tökéletesen ismerik egymást a csapatok, ahogy azt is, hogy mi kell a győzelemhez. A hazaiaknál egyértelműen ismét a tarthatatlan LeBron Jamesre lesz szükség, hiú ábránd azt várni, hogy a kiegészítők egy csapásra összeszedik magukat, míg a vendégeknél a legutóbb látott Oladipo kell ahhoz, hogy komoly esélyeik legyenek. A mentális fölény a legutóbbi meccs után inkább az Indiana oldalán van, a Cavs nagyon komoly verést kapott, viszont a hazai pálya és James döntő faktor lehet egy ilyen hetedik mérkőzésen. Részletesebb gondolatok a tegnapi Playoff-percekben olvashatók, ami pedig a sérülteket illeti, nincs változás: a Pacersnél elvileg mindenki bevethető, a hazaiaknál pedig George Hill játéka kérdéses. 

A párharc állása: 3-3.

Houston Rockets - Utah Jazz 21:30 (Sport 2 - ÉLŐ)

Ez már egy második körös párharc, mindkét fél túl van egy szérián, de nem ugyanúgy: a Rockets kevésbé jó játékkal, de így is magabiztos, 4-1-es összesítéssel jutott tovább a Minnesota ellen, míg a Utah 4-2-re verte pályahátrányból az OKC-t, viszont az utolsó mérkőzésen elveszítette Ricky Rubiót. Ez utóbbi el is dönhet minden továbbit a Jazz-zel kapcsolatban, hiszen a kiváló formában lévő spanyol irányító ezt a mérkőzést mindenképpen kihagyja, sőt, a hírek szerint jó eséllyel az egész sorozatban nem számíthat rá csapata, így pedig gyakorlatilag érdemi egyes poszton bevethető játékos nélkül maradtak. Ezt a Thunder elleni utolsó találkozón ellensúlyozni tudták Donovan Mitchell parádéjával, de azért ha erre tud készülni Chris Paul és a Rockets már bizonyított, az OKC-nél jóval komolyabb csapatvédekezése, akkor elég jól limitálhatják a Utah gépezetét, míg a túloldalon szintén nagyon hiányozhat Rubio James Hardennel szemben. Meglátjuk, elsőre egyértelmű favorinak tűnik a Houston még akkor is, ha kicsit felemás teljesítményt nyújtott a Wolves ellen, és a Utah még Rubio nélkül is jobb csapatnak számít.

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt, esetleg itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus