Hajnalban jön a Rockets-Warriors első meccse

Az első meccset Houstonban rendezik, sérült nincs, minden adott egy parádés összecsapáshoz. 

Houston Rockets - Golden State Warriors 03:00 (Sport 1 - ÉLŐ)

A párharc részletes felvezetője ezen a linken olvasható és ahogy abban is írtuk, úgy most is kiemeljük, hogy a Rockets szempontjából döntő jelentőségű lehet, hogy meg tudja őrizni a pályaelőnyt - ha a két hazaiból egyet elbukik a gárda, akkor már nagyon nehéz dolga lesz utána. Éppen ezért most is komoly nyomás van Hardenének, a Warriors ilyen szempontból most még egyszerűbb helyzetben van, de az biztos, hogy maximálisan élesnek kell lenniük a vendégeknek is, különben egy motivált, agresszív Rockets simán szétszedi őket. Döntő lehet majd természetesen a védekezési intenzitás, hiszen a playoff eddigi két legjobban védekező csapatáról beszélünk, akik nem mellesleg a liga legjobban támadó alakulatai...

Mike D'Antoni azt mondta felvezetésként, hogy igenis főleg az izolációs játékokra fognak építeni támadásban, mert ebben jók, nagy kérdés lesz, hogy akár Durant, akár Green hogyan tud majd a Harden-Paul páros előtt maradni a váltások után, ha ők kint vannak, lesz-e elég rim protection, lesz-e, aki kizárja Capelát és el tudják-e venni közben Tuckerék tripláit - persze a túloldalon is megvannak a nagy kérdések, kezdve azzal, hogy mit tudnak csinálni majd Duranttel.

Sérülések előzetesen nem játszanak szerepet az első mérkőzésen, így eljött az a párharc, amelyre már nagyon régóta várt az NBA-t követők jelentős része, ráadásul ezt a találkozót a Sport TV is élőben közvetíti. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt, esetleg itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus