Hajnalban kezdődik a GSW-Mavs párharc is

Elrajtol a nyugati döntő, a pályaelőny a Warriorsé.

 

Golden State Warriors - Dallas Mavericks 03:00 (Sport 1)

A nyugati döntő a Warriors otthonában kezdődik meg, a párharcról itt írtunk részletesebben és ahogy az lenni szokott, az első találkozóval kapcsolatban természetesen csak sötétben tapogatózhatunk. Az elsődleges stratégiákat vonultatják most fel a csapatok, megnézhetjük, hogy a GSW mivel készül Luka Doncic ellen, őt próbálja-e valahogy limitálni vagy a Dallas triplalehetőségeit akarja inkább elvenni, illetve hogy mennyit tervezik pályán tartani Kevon Looney-t, esetleg mennyire a small-ball jelenti Steve Kerrnél az alapot. A Mavsnél túl sok váratlan fordulat nem igazán lehet benne a pakliban, kérdés, hogy a Suns elleni védekezés mennyire marad meg Curryékkel szemben, de támadásban a Doncic-offense adott és mozdíthatatlan - a tripladobók formája és a Brunson-Dinwiddie páros teljesítménye lehet majd a kulcs.

Elsőre a Golden State-en van nagyobb nyomás a pályaelőny miatt, a Mavs most még felmérheti a terepet és "ráér" legközelebb is nyerni, legalábbis két lövése van arra, hogy elvigye a pályafórt. 

Sérültfronton elvileg nincs változás, Iguodala és Payton II nem játszhat a Warriorsnál, a Dallas oldalán pedig a megszokott rotáció áll rendelkezésre.

 

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus