Hajnalban kezdődik a Nets-Bucks párharc

Elrajtol a sokak által nagyon várt széria, mutatjuk, hogy mit érdemes tudni az első meccs előtt.

 

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 01:30 (Sport 2)

Két bajnokesélyes csapatról beszélünk, amely egyaránt pihenten, lendületben, jó formában érkezik meg erre a mérkőzésre, hiszen simán, könnyedén tudta le az első körét. A párharc részletes felvezetőjét lejjebb belinkeljük, amit konkrétan erről a meccsről kell tudni, az az, hogy Jeff Green egyelőre nem épült fel, ami mindenképpen kulcskérdés - a Nets így nem tudja az igazi small-ballját játszani, úgyhogy elsőre valószínűleg Steve Nash megnézi a magasait Blake Griffinnel az élen, hogy mire mennek a festékben, lepattanózásban elit Bucksszal szemben. 

Az biztos, hogy mindkét félnek alkalmazkodni kell, a Milwaukee védekezése is remeknek tűnt az első körben, de a Brooklyn sztárjaihoz hozzá kell szokni, az első meccsen még lehet, hogy nem találják erre a megfelelő módot, de ugyanígy a túloldalon is igaz lehet, hogy Duranték a jóval fizikálisabb, hatékonaybb ellenféllel szemben elsőre még nem veszik fel teljesen a ritmust. Emiatt összességében azért túl nagy következtetéseket még nem kell majd levonni ebből a meccsből, de az kiderül, hogy elsőre, az alapötletekkel hogyan állnak egymással a felek - mennyire sebezhető az a Nets-védekezés, mennyire tudnak dominálni Lopezék a festékben, mennyire tarthatatlan a brooklyni támadójáték.

A hazai pálya természetesen a Nets mellett szól, egyúttal terhet is rak rájuk, hiszen a pályaelőnyt meg kellene őrizni - új sérült nincs, a Brooklynnál az említett Green, a Bucksnál pedig az egész szezonra kiesett Donte DiVincenzo hiányzik majd.

A párharc részletes felvezetője itt olvasható!

 

A mérkőzéshez élőképes stream itt található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus