LeBron James megsérült, kérdéses a Phoenix elleni játéka

A Lakers sztárja az Atlanta elleni összecsapás második negyedében szenvedett bokasérülést.

A második játékrész elején egy ártalmatlannak tűnő szituációban Solomon Hill esett rá James lábára, akinek ennek következtében kifordult a jobb bokája. A Los Angeles-iek sztárja fájdalmas arccal terült el a parketten. A hazaiak azonnal időt kértek, a tizennyolcadik NBA-szezonját taposó, négyszeres bajnok nem sokra rá összeszedte magát, visszatért, majd még egy triplát is bevágott, mire konstatálta, hogy a fájdalmai nem múlnak, így végleg elhagyta a játékteret.

Nem értettem ezt a szituációt, ahhoz hogy Hill megszerezze a labdát, át kellett jutnia LeBron lábán. Ez egy felesleges megmozdulás volt” - vélekedett a történtekről a Lakers játékosa Montrezl Harrel, akivel több csapattársa is egyetértett, hozzátéve, hogy soha nem látták még ilyen fájdalmas arccal LeBront.

Az esetet követően rögtön röntgen és MRI vizsgálatoknak vetették alá Jamest, aki nem sokkal később a következőket posztolta a közösségi médiában:

Semmi sem haragít és szomorít el jobban, mint az, hogy nem állhatok a csapatom rendelkezésére. Nem csak fizikálisan, de mentálisan is megsérültem. A rehabilitáció most kezdődik, de hamarosan visszatérek” - írta James.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a sérülés, így kérdéses James pályára lépése a csapat következő, Phoenix elleni meccsén, ami már csak azért is állítaná nehéz helyzet elé Frank Vogel vezetőedzőt, mivel Anthony Davis és Marc Gasol után immáron a harmadik kulcsjátékosát is elveszítené.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus