A Cavaliers tulajdonosa, Dan Gilbert közleményt adott ki

A Cleveland Cavaliers honlapján jelentett meg közleményt Dan Gilbert, a franchise tulajdonosa LeBron James távozásának apropóján.

A közlemény szövege magyarul:

"Mindig emlékezni fogunk 2016. június 19-ének estéjére, amikor a a Cleveland Cavaliers, LeBron James vezetésével véget vetett az 52 éves aszálynak, szállítva a nagy nehezen megszerzett bajnoki címet, amiről sokan azt gondolták, hogy soha nem fogjuk már látni... A bajnoki címet, amely clevelandiak generációit egyesítette, legyenek azok élők vagy már eltávozottak. 

Virtuálisan mindenki, akinek valaha volt köze Észak-Ohióhoz, megállt és érezte a múlt emlékeit, és a teljes örömöt, hogy a sokat emlegetett "átok" terhe végleg a múlt részévé vált. Az Ohio állambeli Cleveland 1964 után ismét egy bajnokcsapat otthona lett. Szavakkal leírhatatlan ennek a jelentősége, és az érzés, hogy ez a teljesítmény mit jelentett Észak-Ohiónak. 

Jó eséllyel ez soha nem történt volna meg, ha LeBron James nem egyezik bele abba, hogy hazatérjen és a Cavalierst az ígéret földjére vezesse. Az egész Cavaliers franchise köszönetet mond LeBronnak ezért az értékes pillanatért és mindazokért az izgalmas momentumokért, amit adott nekünk, miközben csapatunkat zsinórban négy nagydöntőbe vezette. 

LeBron elsősorban családfő. Ezért kívánjuk a gyermekeinek, feleségének Savannah-nak, édesanyjának, Gloriának, és természetesen magának LeBronnak is a lehető legjobbakat a következő évekre, évtizedekre. LeBron kapcsolata Akonnal, Clevelanddel és egész Észak-Ohióval biztosan megmarad, ahogyan elkötelezettsége a régió felé és támogatása is számtalan fontos ügy iránt, ami eddig is nagyon sokat jelentett rengeteg gyermeknek és családnak. 

LeBron, hazajöttél és elérted a végső célodat. Csak nagyrabecsülésünket és hálánkat fejezhetjük ki mindenért, amit a Cavaliers mezében tettél. Már előre várjuk, amikor visszavonultathatjuk a híres clevelandi 23-as mezt. "

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus