A Lakers Mozgovot és Russellt Brook Lopezre cserélte

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) forrásai szerint a Los Angeles Lakers Timofey Mozgovot és D'Angelo Russellt elcserélte a Brooklyn Netshez Brook Lopezért és az 1/27-es pickért.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Los Angeles Lakers és a Brooklyn Nets megegyezett egymással - D'Angelo Russell és Timofey Mozgov kerülnek a Netshez Brook Lopezért és az 1/27-es pickért.

Az aranysárga-lilák így egyrészt kitakarították Mozgov vállalhatatlan, még 3 éves szerződését, ami például komoly gondokat okozhatott volna nekik jövő nyáron, mikor elvileg Paul George és LeBron James is mehet hozzájuk (ehhez még Luol Denget vagy Jordan Clarksont azért el kell passzolniuk). Lopez lejáró szerződése ilyen szempontból nem zavarja őket (plusz jobb center, mint jelenleg bárki a keretben, ezért ha nem is megy mondjuk James a Lakershez, így is jobban járnak vele, mint Mozgovval), Russell távozása pedig előrevetíti De'Aaron Fox, vagy még inkább Lonzo Ball draftolását, miközben az első kör végére kaptak még egy picket.

A Brooklyn lényegében egy első kör végi pickért és egy lejáró szerződésért megszerezte az egykori 1/2-es Russellt, akivel hosszabb távon is számolhatnak, és van legalább egy fiatal tehetségük, akiből reményeik szerint kihozhatnak többet is - náluk meg Mozgov pénze nem nagyon számít, mivel komoly szabadügynök meggyőzésére még jó ideig nem nagyon lesz esélyük, addig meg lejár az orosz is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus