A nézők és a játékosok is leadtak néhány furcsa All-Star szavazatot

A héten kialakult az All-Star kezdők névsora, ami 50%-ban a nézők, 25%-ban a média, 25%-ban a játékosok szavazatai alapján állt össze - akadtak érdekességek. 

Matt Ellentuck (SB Nation) szedte össze a legérdekesebb számokat: a nézőknél Kyle Kuzma több, mint 1.1 millió szavazatot kapott, amivel a csatárok között a nyugati nyolcadik helyen végzett, Vince Carter 540 ezer szavazatot kapott (keleti 7. a hátvédek között), de JaVale McGee több mint 300, Carmelo Anthony több mint 200 ezer voksot gyűjtött be, Jonas Jerebko 125 ezer, Cedi Osman 100 ezer felett végzett. 

Ennél is furcsább eredmények jöttek ki a játékosoknál, ahol szintén a kezdőbe kerülésre szavaztak. 

10 voks: Lonzo Ball, Bogdan Bogdanovic, Jeff Teague, Kyle Kuzma
9 voks: Harrison Barnes, Patrick Beverley, Wilson Chandler
8 voks: Bam Adebayo, Montrezl Harrell
7 voks: Carmelo Anthony, DJ Augustin, JJ Barea
6 voks: Mo Bamba, Dario Saric
5 voks: Ryan Arcidiacono
4 voks: Kyle Anderson, Thomas Bryant, Kentavious Caldwell-Pope, John Collins, Boban Marjanovics, Derrick White
3 voks: Kevin Love.

A legviccesebb, hogy Troy Caupain (a képen) is két szavazatot kapott - a 2017-ben a drafton el nem kelt irányító tavaly még az olasz másodosztályban (!) játszott, és 2018. december 31-én mutatkozott be az NBA-ben az Orlando Magic színeiben, egyébként two-way szerződéssel rendelkezik. 

Rajtuk kívül még 101 (!) játékos kapott egy voksot, nagy részük valószínűleg saját magára szavazhatott, vagy barátok szavaztak egymásra. Egy biztos, a játékosok inkább poénnak fogták fel a szavazósdit és a nézők-média-játékosok hármas közül ők voltak a legkisebb hatással a végeredményre...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus