Áll a bál a Warriorsnál

Kevin Durant és Draymond Green szócsatája a Clippers elleni találkozó után is folytatódott, és beszállt az egész csapat Green támadásába, aki Durant szabadügynök státuszát is felhozta a vitában.

Tegnap kora délután írtunk arról, hogy Kevin Durant és Draymond Green összevesztek a Los Angeles Clippers elleni összecsapás rendes játékidejét követően - Green vitte fel a labdát a végén, majd adta el a labdát, Durant pedig azt nehezményezte, hogy nem passzolta le neki a játékszert az erőcsatár.

Több hírforrás is megerősítette, hogy a végül ráadás után elveszített meccs után Durant és Green vitája folytatódott az öltözőben is, de több más Warriors játékos is kérdőre vonta Greent. Adrian Wojnarowski és Marc J. Spears (mindketten ESPN) értesülései szerint ez volt a jelenlegi Golden State-korszak legintenzívebb veszekedése, bár sem tettlegességig nem fajult a dolog, sem egymásnak nem mentek a játékosok - valószínűleg volt egy heves ordítozás.

A bajnok végül egy meccsre eltiltotta Greent, a magyarázat szerint azért, mert túl messzire ment a Duranttel való veszekedésben - Shams Charania (The Athletic) forrásai szerint előhozta a szabadügynök státuszát is (mint ismert, Durant jövő nyáron oda igazolhat, ahova akar) amellett, hogy Green többször is úgy hívta Durantet a vita közben, hogy "bitch". Chris Haynes (ESPN) úgy tudja, hogy a végén Klay Thompson ragadta magához a szót, aki azt hangsúlyozta, hogy mennyire fontos, hogy összetartsanak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus