Hírmorzsák 2018-11-13 (13:30)

Pascal Siakam és CJ McCollum lettek a hét játékosai keleten és nyugaton. Draymond Green és Kevin Durant összevesztek a ma hajnali mérkőzés rendes játékidejét követően (videó) - Shaun Livingston beszélt az esetről. Jimmy Butler készen állt rá, hogy hosszabb ideig "sztrájkoljon", ha a Minnesota nem cserélte volna el. A Pelicans komoly tárgyalásokat folytatott a Timberwolvesszal Butlerről. A Heat sosem kezdte újra a beszélgetéseket a Minnesotával. Carmelo Anthony képviselői már azt a csapatot keresik, ahova Melo aláírhat, ha távozik a Houstontól. A Wizards kitette Chasson Randle-t. Caris LeVert súlyos sérülést szenvedett. Steph Curry vezeti a PER-listát.

A Philadelphia Sixers új sztárjához, Jimmy Butlerhez még mindig több hír kapcsolódik. Egyrészt Jon Krawczynski és Shams Charania (mindketten The Athletic) értesülései szerint Butler készen állt arra, hogy addig ne lépjen pályára, amíg a Minnesota Timberwolves nem teljesíti cserekérelmét.

Másrészt Adrian Wojnarowski (ESPN) úgy tudja, hogy a New Orleans Pelicans komoly tárgyalásokat folytatott a Minnesotával Butlerről, de nem voltak hajlandóak sem első körös picket adni, sem Jrue Holiday beáldozni Butler megszerzéséért. Harmadrészt pedig Wojnarowski jelentette, hogy a Miami Heat sosem kezdett újra tárgyalni a Timberwolves-szal, miután a nyár végén megszakadtak a beszélgetések a két gárda között.

A másik slágertéma a napokban Carmelo Anthony volt, és vele kapcsolatban is jelentek meg információk az elmúlt 24 órában: Wojnarowski forrásai szerint Anthony ügynökei felmérik azokat a csapatokat, amelyek érdeklődhetnek a kiscsatár iránt, amennyiben Melót kivásárolja a Rockets. Állítólag elég nagy a meglepetés liga szerte, hogy ilyen gyorsan véget ért Anthony és a Houston közös munkája - Gary Clark kerül be a helyére az aktív rotációba.

A Toronto Raptors erőcsatára, Pascal Siakam, illetve a Portland TrailBlazers dobóhátvédje, CJ McCollum lettek a hét játékosai keleten és nyugaton. Siakam 3-0-s hetet produkált a kanadaiakkal, ami alatt 20.0 pontot és 4.3 pattanót átlagolt. McCollum szintén 3-0-s hetet repesztett a Blazersszel, és neki 25.7 pont, valamint szintén 4.3 pattanó voltak a mutatói ez idő alatt.

Arról már reggel olvashattatok, hogy a Brooklyn Nets hátvédje, Caris LeVert sajnos újabb csúnya lábsérülést szenvedett - részletek ezen a linken.

A Washington Wizards kitette keretéből Chasson Randle-t - nem lépett pályára a fővárosiaknál ebben az idényben,

A liga PER-listáját Steph Curry vezeti 28.7-es mutatóval saját csapattársa, Kevin Durant (28.2), valamint Jonas Valanciunas (28.0) és Nikola Jokic (28.0) előtt - a Top25-öt ezen a linken megtaláljátok.

Ha már Durant, akkor itt lehet megemlíteni, hogy ma hajnalban, a Los Angeles Clippers elleni összecsapás rendes játékidejének végjátékában Draymond Green vezette fel a labdát, majd nem jutott el dobóhelyzetig, ezt pedig Durant nehezményezte a kispadon. Shaun Livingston szerint ilyen a csapatszellem: a játékosok mást akartak, mint ami végül lett. Green eladta a labdát, mások pedig úgy gondolták, hogy szerették volna a kezükbe a játékszert, mert üresen voltak. Livingston szerint ilyen dolgok történnek a sportban, és jó volt látni ezt a tüzet a társain.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus