Az MVP szerint Giannis és a Greek Freak két külön személyiség

Giannis Antetokounmpo szerint külön kell választani a kettőt. 

Giannis Antetokounmpo beceneve már évek óta a Greek Freak, vagyis a Görög Szörny, de már maga sem tudja, hogy honnan jött ez - az persze egyértelmű, hogy miért lett ez a neve, de nem emlékszik rá, hogy mikor és kitől jött.

"Először is, a becenév tök jó, szeretem" - mondta Giannis (akit most már leginkább Giannisnak hívnak, a lényeg, hogy ne kelljen kimondani és leírni azt, hogy Antetokounmpo).

"De már nem emlékszem, hogy mikor hallottam először (valószínűleg az újonc évemben) és nem tudom, hogy ki mondta először. Csak felmentem a pályára egyik nap, volt egy őrült zsákolásom, vagy blokkom, majd mindenki elkezdett így hívni. Aztán rajtam ragadt, de szeretem, szerintem menő név."

Azt is elmondta, hogy külön kell választania ezt az arculatot és a családi, személyes önmagát. "A legfontosabb, hogy ne vesszünk el ebben az egészben. Sok dolgot kell csinálni, amikor megmondják, hogy ide gyere, ezt csináld, nagy a nyomás" - mondta, érdekes, hogy éppen egy Nike által szervezett eseményen, ahol Greek Freakként kellett megjelennie.

"Giannis és a Greek Freak két különböző ember. Remélem, hogy ez nem hangzik arrogánsan, nem akarok az lenni, de próbálok így gondolkodni. Amikor a családommal vagyok, akkor a családommal vagyok. Néha, amikor te vagy az MVP, a csapat vezére, fotózáson kell részt venni, meg ilyesmik, akkor elveszel ebben a dologban, de amikor a családommal vagyok, akkor megint önmagam vagyok."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus