Bagley saját lábán távozott a Kings-meccsről, Dinwiddie visszatér

Bagley talán megúszta a súlyosabb sérülést, de még nincs MRI-eredmény - Spencer Dinwiddie hamarosan visszatér - többen kisebb pihenőn.

Jason Anderson (Sacramento Bee) tett ki a Twitterére egy videót, amin Marvin Bagley III egy térdmerevítőben ugyan, de a saját lábán távozott a Kings csarnokából a tegnapi meccs után. Anderson úgy tudja, hogy jó eséllyel csak meghúzódott a térdszalagja, Bagley is viszonylag jókedvű volt, és valószínűleg az orvosi stáb sem hagyta volna sétálgatni, ha szakadástól tartanának. Talán amiatt is volt nagyobb az ijedtség, mert a fiatal erőcsatárnak decemberben és januárban is ezzel a térdével akadtak gondjai.

Egy jó hír Brooklynból, az öt hete hüvelykujj-sérülést szenvedett, kiváló szezont futó hátvéd, Spencer Dinwiddie felépült, már a Nets G-Ligás csapatánál edz, és az orvosoktól zöld utat kapott, hogy szombat hajnalban a Hornets ellen ott lehessen társaival a pályán. A sérülés jellegéből adódóan a vasárnap hajnali, Heat elleni back-to-backen is játszhat. 

A Minnesota két veteránja közül Jeff Teague (aki a legutóbbi két mérkőzést kihagyta) állapota javul, a holnap hajnali, Pacers elleni meccs előtt megpróbál bemelegíteni - eddig kisebb fájdalmai voltak a jobb térdében. Luol Deng ma hajnalban csak nyolc percet tölthetett a pályán és lekéredzkedett, megfájdult a bal Achillese, ő szinte biztos, hogy nem játszhat. 

A szezont már régesrég elengedő Cavaliersnél sem kockáztatnak - bár Tristan Thompson pár napja már teljes értékű munkát végzett, kisebb fájdalmat érzett a lábában, ezért most pihentetik, és pár nap múlva edzhet újra.

Kenneth Faried sem véletlenül játszott a vártnál jóval kevesebbet legutóbb a Houstonban, csípősérülés miatt nem erőltették a szereplését. 

Kevin Durant és Andre Iguodala sem lép játszik az Orlando ellen, Durant pihentetés, Iguodala megfázás miatt, a back-to-back előző felén nem játszó DeMarcus Cousins viszont ott lesz a Warriorsban. Paul George sem játszik a 76ers ellen, hivatalosan kisebb vállsérülés miatt, de főként azért, mert az előző hat meccséből ötször 40 perc feletti időt töltött a pályán.  

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus