Bradley Beal sérülése nem 100%-os, kockáztat vele

A Wizards dobógépe visszatért ugyan és játszani fog a Boston ellen is, de még nem épült fel teljesen. 

Sorozatban három meccset hagyott ki az alapszakasz végén Bradley Beal, meg megsérült a combhajlítója, ezzel a sérüléssel pedig nagyon vigyázni kell, mert könnyű újra rásérülni - James Hardennél is ez történt és ő nagyon sokat hagyott ki vele.

Beal végül a nagy tét miatt visszatért az utolsó meccsen, amellyel a Wizards kiharcolta a keleti nyolcadik helyet, de csak 8/27-et dobott mezőnyből és nem volt egészen önmaga - mint mondta, közel sins 100%-os állapotban és minden mozdulatánál figyelnie kell arra a combhajlítóra. 

Hozzátette, hogy az jó jel, hogy nem sérült rá újra a meccs során, pedig ez is benne volt a pakliban - fáj neki, de nem jobban, mint korábban, de az világos, hogy közel sem lesz 100%-os a Boston elleni playin-meccsen. Ennek ellenére ott is játszani fog, mert nem akarja cserben hagyni csapatát - rosszabbra számított, tartott a visszatéréstől, de ő döntött így és inkább kockáztatott. Annyi a pozitívum, hogy ráérzett arra, hogy mit lehet és mit nem lehet megtenni ezzel a sérüléssel, a Celtics ellen már talná magabiztosabb lehet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus