CJ McCollum szerint az NBA jól kezeli a jelenlegi helyzetet

Szerinte jó esély van rá, hogy folytatódjon a szezon. 

A Portland Trail Blazers honlapján jelent meg interjú CJ McCollummal a koronavírussal és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. A Blazers hátvédje szerint most nem a bajnokság a lényeg, de úgy érzi, hogy az NBA jól teszi a dolgát és van rá esély, hogy folytatódjon a szezon.

"Szerintem amíg azt csinálják, ami egészségügyileg a legjobb a résztvevők (nézők, játékosok, vezetők, edzők) számára és amíg követik a kormány által kiadott szabályokat, rendelkezéseket, addig rendben vagyunk és úgy gondolom, hogy az NBA az első vonalban van abból a szempontból, hogy egészségügyi és nem gazdasági okból hozzon döntéseket" - magyarázta McCollum.

"Szerintem amíg követjük a rendelkezéseket, addig jó esély van rá, hogy valamikor visszatérhetünk. Bármikor is lesz ez, tudom, hogy nem fogják siettetni, meg fognak bizonyosodni arról, hogy minden rendben van. Amint eljön ez az idő, készen fogunk állni, de addig is szerintem az a legjobb, ha a lehető legnagyobb biztonságban vagyunk: maradjunk a házban és csökkentsük az esélyét annak, hogy terjedjen a vírus" - mondta.

McCollum szerint ő is otthon van, rendelt magának új eszközöket a házi edzéseihez, illetve pár új dolgot a kiskutyájának, egyébként bő két hét alatt összesen négyszer ment ki a lakásból - kétszer sétált, egyszer tankolt, egyszer pedig megvette a kiskutyáját. Mint mondta: az életben mindenki azért reklamált eddig, hogy kicsit lassíthasson és otthon maradhasson pár napot, most muszáj ezt megtenni, de mégsem teszik ezt meg - főleg a fiatalok nem veszik komolyan, az érettebb emberek azért igen, ő így látja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus