Doc Rivers szerint részben a buborék hozta ezt ki a játékosokból

A Clippersnél azt hitték, hogy vége a szezonnak, viszont most már készen állnak a játékra. 

Mint ismert, a két Los Angeles-i csapat szavazott úgy elsőre az NBA-játékosok szerdai megbeszélésén, hogy be kellene fejezni a szezont és Doc Rivers, a Clippers vezetőedzője azóta elmondta, hogy játékosai akkor valóban úgy gondolták, hogy itt a vége, nincs tovább. Azóta viszont aludtak rá egyet és csütörtökön már úgy határoztak a liga játékosai, hogy mégis folytatják az idényt - Rivers szerint a Clippers is készen áll a játékra.

Landry Shamet azt mondta erről, hogy egy dologgal nem számoltak ők, játékosok: hogy mennyire elöntötték őket az érzelmek abban a pillanatban, ez pedig kicsit felülírta a dolgokat. Hozzátette: ők igazából elsőre sem azt mondták, hogy nem akarnak kosárlabdázni, csak egy közvéleménykutatáson vettek részt, ahol elmondták, hogy szerintük mi lenne a legjobb, mit kellene csinálni.

Rivers egyébként elmondta, hogy egyetértett a Bucks döntésével arról, hogy ne játsszanak, bár jobb lett volna, ha erről szólnak a többieknek is - viszont ha valakinek joga volt ilyen lépést tenni, akkor az pont a wisconsini Milwaukee, úgyhogy nincs semmi probléma. Azt is elmondta, hogy ez az egész rádöbbentette arra, hogy sok mindent figyelmen kívül hagyott és hogy a világ nem érti, milyen nehéz ennyi időt eltölteni a buborékban - tudja, hogy a mentális frissességre jobban oda kell figyelniük mostantól.

"Nem véletlen, hogy a buborékban egy kicsit mindenki érzelmesebb, ez az egész környezet mindenkire ilyen hatással van" - mondta, majd megpendítette az egész lényegét: "Szerintem aki itt van, az érzi, hogy végzi a dolgát, tudja, hogy a jó dolgot teszi, tudja, hogy itt van erre platformja, de úgy érzi, hogy mégsincs benne az egész mozgalomban, mert el van zárva a külvilágtól."

Rivers szerint nagyon kemény volt ez a nap, de egyszer még úgy fognak visszatekinteni rá, hogy igen, ott valami jó történt, valami jót tettünk...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus