Doug McDermott és Taj Gibson a Thundernél folytatják

Doug McDermottot és Taj Gibsont az Oklahoma City Thunderhez cserélte a Bulls - Joffrey Lauvergne, Cameron Payne és Anthony Morrow az ellenérték.

 

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette először, hogy Doug McDermott, Taj Gibson és egy 2018-as második körös pick ment az Oklahoma City Thunderhez, de az ellenértékről minden újságíró mást írt. 9 óra után lett egy kis tisztázás, miszerint Cameron Payne, Anthony Morrow és Joffrey Lauverge voltak az ellenértékek.

A Bulls egyértelműen bedobta a törölközőt ebben az évben, legjobb shooterüket cserélték el úgy, hogy egyébként is gyengén dobtak kintről, Gibson pedig megbízható volt, mint mindig. Payne és Lauvergne tehetséges játékosok, de rövidtávon egészen biztosan gyengül a Chicago, míg az Oklahoma rengeteget javult - Gibson tökéletes kiegészítő nagyjából bárki mellé, akár Kanter, akár Adams mellett játszatható, és az OKC-nek is nagyon kellett egy kinti dobó, McDermott ebben jó. Morrow lejáró, ő minden bizonnyal csak a pénzügyi dolgok miatt került a cserébe.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus