Gigacsere: James Harden a Netsbe kerül, Victor Oladipo a Rocketsé

Négy csapat is belekerült a bizniszbe.

Az ESPN-es Ramona Shelbourne jelentette, hogy megtörtént a megegyezés, a Houston Rockets elcseréli James Hardent. Az elvágyódó korábbi MVP az egyik kinézett állomáshelyére, a Brooklyn Netshez kerül Kevin Durant és Kyrie Irving mellé - a Nets így természetesen nettó bajnokesélyes lesz még úgy is, hogy Irving helyzete bizonytalan.

A Brooklyn Hardenért végül feladta Jarrett Allent, Caris LeVert-t, Taurean Prince-t, Rodions Kurucsot és három elsőkörös picket 2022-re, 2024-re és 2026-ra - ezen felül állítólag pickcserék is kerültek a bizniszbe 2021-re, 2023-re, 2025-re és 2027-re.

Viszont a teljes csomagot nem a Houston kapja meg, ugyanis belekerült a bizniszbe az Indiana Pacers és a Cleveland Cavaliers is. A Rockets az említett pickeket és pickswapeket megkapja, ezen felül behúzta még a Cleveland 2022-es elsőkörös pickjét, játékosból pedig a Pacerstől Victor Oladipót, a Cavstől Dante Exumot és a Netstől Rodions Kurucsot.

A Pacers Oladipóért cserébe megkapta a Netstől Caris LeVert-t és a Rockets 2023-as második körös pickjét, míg a Cavaliers beletett az üzletbe egy 2024-es második köröst és az említett 2022-es elsőköröst, ezért cserébe megkapta Jarrett Allent és Taurean Prince-t a Netstől.

A Nets pedig a feladott rengeteg pickért, pickswapért, illetve az Allen-LeVert-Prince-Kurucs sorért megkapta a minden bizonnyal motiváltabb James Hardent.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus