Hírmorzsák 2016-03-26 (21:00)

LeBron szerint bajnoki címet tud nyerni a jelenlegi Cavs - még nem döntött arról, menni akar-e az olimpiára. Ma este nem játszik Irving, pihentetik. Blake Griffin ma már a Clippersszel együtt edz. Butler úgy érzi, nem kell a nyáron műteni a térdét, Cousins lábfejét viszont biztosan meg kell majd. Cuban twitteren osztotta a játékvezetőket a Warriors elleni meccs közben. Lint még mindig nem ismerik fel sehol sem.

A Cleveland Cavaliers sztárja, LeBron James a ma esti, New York Knicks elleni találkozó előtt Joe Vardonnak (Cleveland.com) elmondta, szerinte képes a jelenlegi csapatuk bajnoki címet nyerni. Bízik az együttesben, tudja, hogy képesek erre, és ez a legtöbb, amit kérhet. Nem gondol már a tavalyi évre vagy a fináléra, csak az jár az eszében, hogy hogyan tudja minél jobban felkészíteni a Cavst egy hosszú PO-ra. Úgy érzi, elég tehetséges a csapatuk, egyszerűen meg kell ezt mutatniuk a pályán is.

James azt is elmondta emellett, hogy továbbra sem tudja, ott lesz-e a riói olimpián - az alapján hozza majd meg döntését, hogy hogyan érzi magát fizikailag, mi lesz hasznos a számára. Azt is hozzátette, nem beszélt még erről barátaival, így a Knicks sztárjával, Carmelo Anthonyval sem.

Ide, vagyis a ma esti, Knicks elleni meccshez tartozik egyébként, hogy a New York ellen nem lesz Kyrie Irving, pihentetik az irányítót. Ha már a sérülések, visszatérések, hiányzások, akkor ki kell emelni, hogy a Los Angeles Clippers elnöke és vezetőedzője, Doc Rivers Dan Woike-nak (Orange County News) elárulta, ma újra a csapattal együtt edz Blake Griffin - mint ismert, kéztörése és combizomszakadása is volt az erőcsatárnak az utóbbi hónapokban, utóbbi miatt nem játszik jelenleg.

A nyári beavatkozásokhoz kapcsolódik, hogy a Sacramento Kings centerének, DeMarcus Cousinsnak a szezont követően kés alá kell feküdnie a lábfeje miatt - a játékos reményei szerint a Team USA-ben ettől függetlenül helyet kaphat majd az ötkarikás játékokra. Felmerült tegnap, hogy a Chicago Bulls swingmanje, Jimmy Butler térdét meg kell műteni az off-szezon folyamán, de maga az érintett most KC Johnsonnak (Chicago Tribune) azt nyilatkozta, hogy szerinte nem lesz erre szükség - egyelőre egyetlen orvos sem mondta azt neki, hogy ezt mindenképpen meg kell majd tennie a nyáron.

A Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban twitteren kritizálta a játékvezetést a ma hajnali, Golden State Warriors elleni mérkőzés közben - nem utazott el a csapattal a négymeccses idegenbeli túrára ezúttal a tulaj. Cuban például Derrick Stafford bírót pécézte ki magának az egyik tweetben, szerinte hibásan fújt be egy lépéshibát a játékvezető, majd többször is néma maradt a sípja, mikor nem így kellett volna történnie. A tulaj úgy érzi, Dwight Powellre több faultot fújnak a semmiért, mint bárki másra a ligában, plusz egy olyan megmozdulásnál is kifakadt, mikor nem volt a labda a közelben, valaki mégis kapott a nyaka környékére egy ütést, mégsem ítéltek Flagrant hibát.

A Charlotte Hornets irányítóját, Jeremy Lint még mindig nem ismerik fel az NBA-ben - szeptemberben egy biztonsági őr nem akarta beengedni a Time Warner Cable Arenába, mikor a Hornets játékosa lett, most pedig Michael Wallace-nak (ESPN) mondta el a játékos, hogy rendszeresen kérik tőle az igazolványát és a különböző belépőkártyáit. Lin szerint gyakorlatilag az összes csarnokban ez van, ha nem otthon játszanak. Múltkor a Barclays Centert akarta elhagyni, amikor egy hölgy el akarta kérni azt a kártyát, ami arra jogosítja, hogy a csarnok azon részén tartózkodjon, utána szóltak neki, hogy egy játékosról van szó. Lin elmondása szerint hozzászokott már ehhez, ilyen egy ázsiainak az NBA-ben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus